I have some Energi

God kväll mina vänner! Var tog sommaren vägen? Kallt och ruggigt som tusan. Okej 15.C är väl inte fyskam egentligen heller, men det känns kallt nu när kroppen vant sig vid tropikerna ;-)

Idag har det varit en helt vanlig jobbdag och trots det har jag haft e n e r g i till övers. Otroligt skönt! 
I vanliga fall brukar jag känna mig tom på batterier under eftermiddagen...

Lite nytta har blivit gjorda här. Dammsugarn har gått varm, tvättmaskinen snurrat och maten gräddats...
Alla glada & nöjda efter middagen. Nu sussar vår två älsklingar sött i sina sängar.

Persiljemarinerad
Laxfilé med citronpeppar, smör och vitlöksslungade haricoverts, och kall citronsås 4-5 pers.

1kg Laxfilé
5 nypor Havsalt
1-4 tsk Citronpeppar
3 msk persilja
2msk smör

Gräddas i ugnen ca 35 min på 175.C

Nu väntar en skön dusch för trött rygg & trötta fötter, och som grädde på moset lite mys med maken framför tv:n.

Hur har er dag varit?


En ny accessoar

Åkte ner till Ica Maxi för att handla blommor till planteringen av balkonglådorna. Såklart så var trädgårdsavdelningen stängd så här på kvällskvisten, det borde jag ju egentligen listat ut, men jag gjorde en chansning! Äh saksamma jag fann mig sysselsättning ändå i butiken och det var ju bra för jag fann ett nytt skal till min Iphone 4.
Skalet är i rosa och känslan av en isglass :-) Ju högre upp mot skalet desto ljusar i tonen blir färgen, sommarläckert!
Har ni tänkt på att våra mobiler blivit en form av accessoar?

Haha lite tramsigt egentligen j a g vet!

Skalet kommer från BELKIN och kostar endast 99:-

Nu blir det sängen imorgon väntar jobbet igen, då jag vabbat tisdag-onsdag. Imorgon tar maken över och får vara hemmapappa. Melvin är magsjuk med diaréer, men idag är han piggare och har inte varit på toa något mer hoppas det stannar där. Som regel har förskolan sagt "två avföringsfria dagar" innan barnet får återgå till förskolan. Lika bra och vänta en dag extra, sån är jag!

Hoppas ni haft en bra dag!


There Are Special Moments

Det är en dröm som kommer bli sann att få se Lionel Richie l i v e i Globen i Stockholm i oktober! Han har givit mig & maken så otroligt många vackra minnen med hans låtar och musik. Först i början när vi träffades kunde vi ligga i varandras armar i timmar och bara lyssna till musiken & texterna ♥

Minnena lever kvar och återupplevs om och om igen när vi hör honom, There are special moments.

Biljetterna är nu bokade och nu ser vi fram emot den 16 oktober :-)


Att Lita På Känslor

Lillplutt är sjuk.
Jag har ofta en stark intuition när det är något som inte stämmer, kände ju på mig det i morse, men ändå litade jag inte på känslan? Gah nu har mammahjärtat dåligt samvete :-(
 De ringde aldrig från förskolan, men jag märkte att han gnällde och verkade väldigt trött och det såg så ut på ögonen vid hämtningen i eftermiddags. Tog tempen om på nytt nu under kvällen som visade 38.0. Magen har varit annorlunda och han har haft magknip. Det är säkert en släng av någon magbakterie eller virus?
Nu sover han iaf. gott i sin säng.

Nästa gång ska jag lita på min känsla och hålla liten hemma. Det är ju bra att vara efterklok.
Nu ligger jag högt med fötterna i soffan och njuter av lugnet. Batterierna behöver laddas inför morgondagen som kan bli en aning häktisk. Tur att min mor är över och kan ta hand om Melvin ifall jag behöver gå ärenden.

Hur har er start på den nya veckan varit?


Tröttare än tröttast denna Måndag

God morgon alla glada, pigga & trötta!
Vår morgon började med fyra trötta i hushållet. Helgen har tagit musten ur oss fullständigt på gott och ont!
Emilia tävlade ju i gymnastik i Håbo och fick nöja sig med en svart 4:e plats medalj! De var så duktiga, och många duktiga gymaster fanns det, så konkurrensen var hård mellan lagen. Vi är stolta vilken duktig tjej vi har! Min systerdotter fick akut opereras för blindtarmen i fredags så det blev ett besök upp till sjukhuset på vägen hem från tävlingen. Vi har varit på husvisning, umgåts med syrran och familj, firat deras sons 12:e födelsedag & njutit av Sveriges toppstjärna Loreen som kammade hem storvinsten i Euro Vision Song Contest!
Underbara L O R E E N hon är helt amazing!
Melvins öga var totalt igenklistrat i morse pga. en Vagel han ådragit sig. Mammas lilla stackare. Är lite nojjig över att han dessutom börjar bli sjuk igen. Han åt dåligt hela dagen igår och har gnällt över magen i morse. Åt ingen frukost. Tog en snabb temp som visade 37.6 men pga diffusa symtom fick han vara på förskolan ändå. Känns egentligen inte alls bra, men både jag och maken har det körigt på jobben & vi hoppas på att det kanske blir bättre under dagen när han får leka med kompisarna. Jag litar på att fröknarna ringer om han försämras. Mammas ♥

Hoppas ni får en fin Måndag!

Håbo trupp Cup i Gymnastik

Kuckeliku och god morgon finisar!
Vi sparkar igång dagen lite annorlunda och här blir det ingen sovmorgon inte. Vi sitter redan redo att heja på Emilia och hennes klubb Tyresö GT när de ska tävla i gymnastik. Vi håller till i Håbo (Bålsta ishall) denna gången, alltså inte alls runt knuten för vår del utan ca 7 mil hemifrån. Ingen höjdare att vakna upp i koma klockan 5:30 en lördag, men vad gör man inte för sina små älsklingar?!
Vädret ser ut att bjuda på ännu en varm och fin dag. Nu börjar tävlingen & jag hoppas ni får en fin lördag! Bjuder på några favoritfoton sålänge. Kram.

The sun is shining

Vilken sommar vi har fått här i storstan! Kan verkligen känna hur alla känslor tränger fram i bröstet. Jag vill bara hoppa och skrika "Jaaa". Tänk att kunna sitta i gräset och känna stråna kittla mellan tårna, känna doften av nyklippt gräs och alla träden som blommar ut, se maskrosfrön dansa med vinden...
Visst är det u n d e r b a r t!?
Idag har dagen bestått av jobb och fix på hemmaplan! Nu och framöver har vi en del att stå i inför mäklarens fotografering av vår lägenhet. Vi ska göra den "säljklar" ifall vi när som helst skulle behöva lägga ut den på Hemnet.
Nu är det dags att hänga lite tvätt, äta en smörgås och dricka en kopp the och sedan knyta ihop dagens händelser. Hoppas på lite bättre sömn i natt då förgående natt mest bjudit på överaktiva drömmar.
Hoppas ni haft en fin torsdag!

När vindarna vänder

Livet är bra lustigt ibland.
Vi har länge pratat om att bo i hus en dag när tiden känns rätt. Känslan av frihet, mer yta för familjen och att ha en liten härlig grönskande tomt är så viktigt för oss och något vi alltid drömt om. För en kort tid sedan tog vi beslutet om att börja planera "husköp" till nästa år!
Men vinden kan även vända riktning? Igår fick vi g r ö n flagg om att vi fått lånelöfte beviljat av banken! Idag har vi alltså varit med och budat på vårt drömhus, men turen låg inte i våra händer denna gång så vi fick lägga oss när den passerade 2,680000 miljoners gränsen :-(
Surt sa räven och bet sig i svansen!
Grymt besviken, och otroligt ledsna är vi, men det var väl helt enkelt inte meningen att vi skulle ha huset? Ödet kanske?
Två nya husvisningar i helgen är inplanerade men lusten dog nu en aning. De radhusen vi vill se på är inte i närheten av det objektet vi just budat på! Vi får se, vi har ingen brådska men ni vet kanske hur det är när man väl påbörjar något så vill man gärna avsluta det...
Nu blir det sängen. Natti

Just Married

Nu undrar ni säkert nyfiket hur slottsfesten slutade?

Jag hade ju mina aningar om ett stundande bröllop på Årsta slott. Känslan jag burit på i en vecka blev

otroligt nog a n n!

Johan & Therese har vigts på slottet ♥

Det är med glädje & se ett så lyckligt par avguda varandra! All lycka och välgång önskar vi er i framtiden!

Dagen började med champagne och mingel vid slottsentren. Underbara Therese var då klädd i en röd sidenklänning & runt huvudet bar hon en bunden blomkrans av röda och vita rosor. Vacker som en midsommardröm! Hon berättade glatt att de för första gången väntar deras första barn med Bf 6 oktober. Vilken överraskning, och se där vilken fin bula skymta under klänningen :-)

Vi fortsatte skåla för hennes 30 års dag för att sedan inta en härlig Grillbuffe i stora salen. Kan säga att slottet ger en magisk känsla man måste uppleva för att förstå, det är något unikt och speciellt med omgivningen.

Efter middagen fortsatte minglet och plötsligt spelas bröllopsmarschen och folk såg ut som fågelholkar :-D Ner för slottstrappan kommer brudparet i sina vackra kläder. Det var svårt att hålla tillbaka tårarna för ett ögonblick. Så otroligt vackra, så otroligt lyckliga! Låt bilderna tala.


Vigseln mellan makarna Nylin sker på den röda mattan i trappen av en vigselförättare. För en sekund var allt som i en saga "så levde dom lyckliga i alla sina dagar". Bilderna talar sitt tydliga språk. Kvällen slutade med en urhärlig fest med många glada och vingliga människor. Vi dansade så länge sulorna orkade. En fest värd att minnas.

Tack för att vi fick vara med och dela denna underbara dag med Er!


En fest på Slottet

Strålande solsken är vad vi har utanför fönstret idag, en riktig skön sommarvärme blåser in genom fönsterspringan i sovrummet, blir kär, blir glad, blir lycklig!

Klockan 16:00 idag blir det fest på Årsta slott för vår vän Therese som fyller 30 år. Jag brukar känna rätt när det är något (är lite synsk av mig) & har på känn om att det dessutom nalkas överraskningsbröllop för oss inbjudna gäster ikväll, men om min känsla stämmer eller inte tåls att vänta på? Vi har iaf. förberett oss med nya kläder. Maken köpte sig en kostym, skjorta och manchetter. Jag ska äntligen använda min fina blåsa jag haft en gång!

Varför tror jag det?

Jo för att inbjudan är utformad på det viset att det känns som ett bröllop, sen kan det naturligtvis vara så att de slår två flugor i en smäll och firar hennes födelsedag också och därför låta oss gäster tro att det är henne vi ska fira :-)

Det är inte varje dag man är bjuden på fest på slottet, och förväntningarna är onekligen höga, det ska bli kul och sammanstråla med härliga människor bland mingel, champagne och god mat. Precis vad vi behöver just nu.

Vad har ni för lördagsplaner?

Puss & Kram



Frisörbesök- för & eferbilder

Inne med en kvällshälsning från en glad och nyfriserad mama! Känner mig helnöjd med resultatet, och vilken makant skillnad det blev, inte sant? Linda är verkligen en pärla! Tusen tack ♥

Jag måste erkänna att jag känner mig stolt över att jag klarade av att köra inne i stan vilket inte är det enklaste när man bor i Stockholm. Det är många gånger enkelriktad trafik, svårt att hitta parkeringsplatser, svåra och hårttrafikerade korsningar, cyklister och gångtrafikanter precis överallt. Det gäller och läsa skyltar noga, vara observant på omgivningen och kunna regler ordentligt för att inte hamna i en rIskabel situation. Jag har ju bara haft körkortet sen februari så tummen upp för mig :-)

Nu stänger ja ner datorn för en myskväll med maken.

Natti Natti sov så gotti ♥


Kristihimmelfärdsdag och Ett frisörbesök

Glad Kristihimmel mina vänner, sen om den är glad eller icke vet jag inte, men jag lever och ska bli snygg i håret & det är huvudsaken?!
Vi firar inget speciellt annat än att få vara lite ledig med nära och kära, samt glada åt Norrmännens nationaldag :-)
Efter jobbet i eftermiddag tänkte jag besöka min duktiga frissa Linda för en enskild date i frisörsalongen.
Hon är värd g u l d som så gärna ställer upp och fixar mitt hår en "röd" dag som denna.
Mitt hår ser för t ä s k i g t ut och det är knappt jag vågar visa mig ute med denna hemska utväxt & all dess nytillkomna jäkla grå hårstrån!
Vafan man är bara 31 år!
Måste vara ä n n u en dålig gen från mina päron! Tack haha.
Här är en färsk bild på mig och då får bilden tala, ser ni de grå? Tur det! Annars tycker jag bilden blev ganska fin med tanke på att jag inte allt för ofta tycker mig lyckas särskilt bra framför kameran :-P
Kan avslöja att vi också ska på husvisning 15:30! Min man är sugen på att införskaffa vår lilla familj ett hus ♥
Vi får väl se hur det blir med den saken, vi har iaf. skickat in en ansökan till banken och hoppas på svar imorgon om ett lånelöfte. Huset kostar 2,795 000:- och är inte gratis med andra ord.
Vi hörs ikväll Puss & Kram

Ett halvt avlutat kapitel

Jag är mör och hjärnan mos, huvudet som en betongkeps och värker. Jag är trött och ledsen och energin bortblåst! Med största sannolikhet beror detta på oro, spänningar, och stress. Jag vet att det är så & det är jobbigt men förståeligt kanke?

Rättegången mot järningsmannen som utsatte min mor för misshandel i april påbörjades idag. Jag närvarade självklart för mammas skull som ett stöd, även om det har inneburit ångest och uppoffringar som vila och annat viktigt som jag egentligen hade behövt, men inget annat är viktigare just nu än att allt

m å s t e bli bra!

 

Rättegången är nu över "tack och lov" och det känns skönt att dra ett streck över det, men kvar återstår;

Vad blir domen? Och vad händer sen? Vi får svar om 1-2 veckor. Jag vill få ett avslut på eländet!

Denna dag har likaså som vädret präglats med grått och blött på himlen. Nu hoppas vi på att värmen slår till i helgen som utlovats. Vi behöver få tillbaka

ljuset, hoppet, och glöden.

Inget roligt inlägg, men jag är otroligt tacksam över era kommentarer och det värmer enormt.

Nu ska jag bädda ner mig under täcket med maken, kudden och John blund.


Träningsdagboken-Jag Kan!

God kväll finisar! Här har jag avverkat ännu ett träningspass på gymmet! Svettigt och flåsigt. Herregud vilken kass kondis jag har, måste träna upp den för så här kan det minsann inte fortsätta ;-D
Nu känns det riktigt skönt. Jag har ökat vikterna i biceps träningen. Riktigt nöjd och förvånad över hur mycket jag faktiskt orkar & klarar av! Tidigare har jag bara orkat 15-20kg i maskin där jag drar ner stången emot bröstet, nu tar jag 30kg!
Mycket tack vare Mias stöttning och pepp åstadkommer jag bra resultat, weho! Thanks!
Efter 1 timme i gymmet var det dags för ännu ett Corepass, det var tyngre än någonsin. Denna instruktör var betydligt tuffare och hon körde järnet.
Dagens träning i gymmet: Mage, rygg, biceps + Corepass 30 min.
Nu väntar duschen och streching nästa, tjingeling!

Tips på en härlig Weekend

Vi behöver ladda batterierna!
Jag är så sugen på att åka en w e e k e n d med mitt ♥ till Prag, Paris, Barcelona eller någon annan storstad i Europa. Utanför kontinenten kanske inte är någon ide egentligen med tanke på långa resvägar för så kort vistelse som en weekend?

Låt mig berätta om en underbar weekend!
Jag och maken var till Warsawa 2009. Det är en helt unik & underbar stad med härliga restauranger, mysiga cafeer, billig shopping, skyskrapor och det var en känsla av att vara i lilla New York!
Den "gamla staden" i WA är ett "måste" som man inte bör missa när man är där! Stan har de bevarat sedan många herrans år tillbaka typ efter första världskriget & därav namnet. Du kan åka häst och vagn, besöka marknaden på torgen, gå i gränder och se alla vackra kyrkor. Ta en öl i barerna på torgen & njut av pulsen ♥
Hur romantiskt som helst! Tänk vilka bilder!?

Själv har jag faktiskt rötter därifrån, men hade aldrig tidigare varit i Warsawa. Jag hade heller aldrig kunnat drömma om att Polen kunde vara något så vackert!
Det kändes konstigt att för ett par dagar vara turist i mitt eget hemland :-D
Är du sugen på en weekend? Då rekommenderar jag verkligen att du tar en tripp dit om du planerar en kort resa.



Minns att vi betalade strax under 5000 kr med flyg och fyrstjärnigt hotel samt frukostbuffe torsd-sönd, och det är ett väldigt bra pris för två. Hotellet vi bodde på heter Jan III Sobieski riktigt lyxigt!
10 min gångavstånd till centrum och 15 min till flygplatsen. Ett riktigt bra läge!
Hotellet finner du hos www.booking.com
Har ni nått spännande resemål att dela med Er av?

Ljusa kvällar

Efter regn kommer solsken. Vi har haft en underbar klarblå himmel och behaglig temperatur ute idag.
Vi har så underbart ljusa kvällar nu och blir glad av att veta att vi lider mot varmare tider.

Häromdagen kom våra små älsklingar hem med en handfull plockad blomster ur rabatten och från gräsmattan, det påminde mig så mycket om midsommar med alla dess färger. Dagarna går ju så fort & om bara 1½ månad blir det ett faktum!
Midsommardans runt stången och ett härligt firande i Gnesta med familj & vänner är lite av vår tradition. 
 Hur firar ni?



Nu är det söndag i g e n och det är alltid lika tråkigt och avsluta helgen när man varit lite ledig och haft tid för familjen. Jag älskar helg och ledighet. 
Nu blir det mys och lite skön massage av maken på min onda rygg.

Hoppas ni får en bra start på den nya veckan.


A little star

En mysdag med syrran och syskonbarnen är en av de stunder som verkligen får mig att glömma tid och rum. Att bara få njuta av liven och omgivningen jag trivs allra bäst med är gränslöst. Ibland har jag bara så svårt att vara i "n u e t". Men för en stund var alla bekymmer borta, så himla skönt verkligen & det känns som om jag skulle kunna leva på det länge!

Melvin kändes väldigt pigg under gårdagen och hostan inte alls så besvärlig. Sen vet jag ju att det brukar bli bättre av frisk luft och därefter för att återkomma till natten. Men idag är hostan borta men förkylningen sitter i än och han verkar piggare idag.

Syrran ringde och undrade om jag ville komma över? Så jag åkte med barnen dit och överlämnade 1½ flyttkartong med bebiskläder Melvin hade som liten. Deras bedårande Joel har nu hunnit bli 5 veckor gammal & nu har han en hel del kläder att växa i framöver ;-)
Medan syrran mättade allas magar med en urgod lasagne blev jag bortskämd av en massa obegränsat bebisgos i gengäld, och det ger mig sinnesro i själen ♥

Lite bilder på vår lilla stjärna Joel med Canon 550D.




Vamos a la playa 2012

Just nu har Stadium kampanj på flertalet bikinisar till sommaren från 49:-/del, billigt!
Själv skulle jag behöva köpa mig en ny till sommaren & inför resan till Turkiet i augusti då mina gamla blivit så glåmiga och tråkiga. Den randiga skulle vara snygg till solkysst hud, och färg överhuvudtaget ger oftast känslan av att se brunare ut. Den blommiga ger en sexig och exotisk look, like it!


Denna bikini med en "Touch of Amerika" finns hos Cubus för 129:- för Bh:n, respektive 99:- för trosan. 
Jag gillar alla! Det kommer inte bli lätt och välja :-)

Hoppas ni haft en underbar dag mina vänner...


Bakom linsen med Canon 550D

Good mornings! Denna dag bjöd på en sjuk & ledsen liten gosse 6.30 i morse. Så det blev VAB för min del idag. Den berömda s k ä l l a n d e hostan för "Falsk krupp" har bosatt sig på hans luftrör och det är inget ovanligt förekommande för hans del. Ofta när han drabbas av ett virus dyker "den" upp.
Mammas lilla ♥
Vila, mys och dricka har jag ordinerat denna gråmulna fredag.

Efter intagen lugn frukost har jag nu lekt färdigt med min Canon 550D och fotat dessa underbara bilder :-)
Jag är absolut i n g e n expert på området men jag försöker lära mig och det går bättre och bättre ju mer jag håller på. Jag känner mig väldigt nöjd av det jag ser...

Vad tycker ni?



En liten promenad i friska luften gör gott mot hostan och sedan väntar vi in resten av familjen för att inta fredagsmyset till högsta nivå!

Trevlig fredag till er finisar.


When life It's an Rollercoaster

Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig, men "tänk om" det vore en liten gnutta dans på rosor och fick vara bekymmerfritt?! Jag önskar det vore det idag, just nu, bekymmerslöst och lugnt & slippa gå med denna klump i magen förjämnan :-(
Jag känner oro och ängslan för framtiden på många olika sätt. Hjärnan snurrar på högvarv & ibland känns det som en känslosam berg-och-dal-bana!
Det resulterar i dålig sömn, stress, ångest, oro, och irritation bl.a.
Det är en del viktiga val jag måste göra som jag många gånger är rätt kluven till. Ska jag, ska vi?



Grubbleriet rör tankar kring min mor och hur det kommer att lösa sig efter detta elände vi befinner oss i? Hur kommer livet bli för min svärmor som konstant åker in och ut på sjukhus? Ska jag byta jobb eller börja plugga och när? Ska vi köpa hus som planerat till nästa år, och hur blir det då ekonomiskt om jag ska börja studera eller måste byta jobb och riskera att gå ner i lön? Självklart skulle vi aldrig göra något oklokt och ta onödiga risker, men ni förstår nog vad jag menar?
Ja det är många tunga tankar som dessutom måste flyta ihop och fungera med vardagen, och bara det kan var nog så knepigt ändå.
Jag ska vara en bra mamma, fru, syster och vän och samtidigt ha tid och ork för barnen, vårda relationer, vara behjälplig, finnas där för våra nära och kära som behöver en. Jag måste orka och hålla skenet uppe i det mån det går för att inte oroa barnen och familjen.

Jag har alltid varit den som satt andra främst och tänkt "äsch mitt får komma sen" och ibland fått lägga det åt sidan. Det är inte det att jag i n t e kan säga ifrån utan det är snarare så att jag har stor empati och ambition att hjälpa andra. Det är självklart på gott och ont men det är sån jag är!
Jag hoppas på en ljusare tid framöver och att alla pusselbitar har sin plats!

Träningsdagboken- Jag måste orka!

I morse gav jag mig i tusan på att ta mig ner till gymmet i g e n :-)
Väskan packad träningskorna på och lusten egentligen inte på högsta nivån. Det tog emot, och tankarna kom, orkar jag? hinner jag? ska jag ta det en annan dag? 
Förstår inte varför det ska ta emot så när jag ändå vet hur skönt det väl är när jag är igång! Knasigt det där. Jag masade mig dit iaf. och nu så här i efterhand är jag väldigt nöjd över att jag tog mig själv i kragen och genomförde dagens träningspass! Tummen upp för mig!



Efter passet åt jag en gigantisk hälsotallrik med huvudingredienser som avocado, keso, & makril. Lite frukt att lägga locket på ;-)

Dagens träning i Gymmet:
Ben, Rumpa, Triceps + 10 min på löpbandet.

Hoppas ni haft en bra dag, nu måste jag i säng, det blir upp tidigt imorgon.

God natt mina finisar.


Träningsdagboken- Core Is The Shit!

God kväll, nattugglan uppe som vanligt, jo men det är just nu som man kan få sin l u g n a stund framför skärmen. Resten av familjen sover.

Efter lite helgledigheter & en envis förkylning har jag nu återgott till min träning igen, inga fler ursäkter, ÄNTLIGEN!
Det är ju sjukt hur snabbt kroppen tappar styrka och ork efter bara någon vecka eller max t v å! Jag har blivit svag och tappat styrka! Mitt driv & ork jag tidigare hade är på ruta ett och det känns riktigt tungt att ta sig igenom de maskiner jag tidigare klarat av så bra. Jag inser, det är bara och börja om *puh*

Igår tog vi oss ner till gymmet för lite träning gubben & jag och barnen lämnades till barnpassningen för lite lek under tiden.
Hjärtat hade bokat in oss på ett "Core" pass jag aldrig testat förut. 30 minuter intensiv rygg och magträning! Det var svettigt värre och ruskigt tungt för mage och rygg kan jag säga. Otroligt vilket givande pass! Ska det hända något med min kropp får jag lov och pina mig igenom Core varje måndag det är det verkligen värt! Före passet tränade vi även i gymmet. Idag har jag sån träningsvärk så det får heta duga, säg någon muskel som inte gör ont! Skönt då vet man att musklerna svarat & givit resultat.


Gårdagens träning i Gymmet: Axlar, Rygg och Biceps + 30 min Core.

Jag är taggad, och nu är det bara att köra stenhårt!

Hur går det för er i er träning?


Ett kärleksfullt samtal

Ibland är det ju bra härligt och få lite extra spontana bekräftelser ifrån sin älskade make. Det kan vara bekännelser, gåvor, överraskningar eller ett telefonsamtal ja You name It!
Min man brukar vara bra på sånt här och det blir lika speciellt varje gång.

Just ett s å n t härligt samtal fick jag från mitt ♥ för en stund sedan när han satt i bilen på jobbet och ringer mig.
Han ville väl egentligen ingenting speciellt bara bubbla av sig som vi brukar göra när vi får tillfälle för det
och säger;
"jag ville bara säga hur mycket jag älskar dig min älskling"
Hjärtat tar liksom ett extra skutt sådär underbart härligt och sprider en sån skön varm känsla i bröstkorgen.
Åh jag ha verkligen funnit världens mest fantastiska man, är så innerligt happy åt det vi har tillsammans!




En underbar söndag

God morgnings sweeties! Vilken underbar söndag vi haft! Det har varit full rulle i princip hela tiden under gårdagen!

Det började kalasigt värre. Min bästa väns son fyllde 5 år och bjöd in till barnkalas. Vi var ju såklart oxå bjudna :-) Bullmamma som hon är hade hon sett till att inte missa en bakelse på bordet, det fanns både, kanelbullar, chokladbollar, morotstårta, glasstårta och godis! Snacka om att kidsen fick en aning sockerkick, haha. Men är det kalas så är det!?

När vi väl kom hem ifrån kalaset såg vi skyltningar längs vägen om att cirkus Wiktoria skulle hålla föreställning på eftermiddagen i vårt område. Barnen ville ju så gärna självklart gå på det och vi tog oss ner till platsen inte långt ifrån vårt hem. Barnen var förväntansfulla och glada men när vi väl anlände till biljettkassan så var biljetterna slutsålda! Barnen utbrast i jordens gråtkalas och förtvivlan, BINGO!

Och ni vet ju hur lätt det är och säga till dessa små då att "det kommer fler tillfällen" de ser inte det så, inte ens en 9 åring. Men...

Som tur var kom en kvinna fram och frågade om vi ville köpa två av deras biljetter för de hade till övers? Utan tvekan köpte min man dessa och barnen sken upp som två solar av lycka ♥

Maken tog med sig barnen på föreställningen (Melvin i knät) medan jag och morsan stod som två envisa åsnor i kön och väntade i hopp om att n å g o n inte skulle dyka upp och hämta ut sina bokade biljetter, så vi kunde köpa deras ;-) Vi stod tyvärr förgäves. Men så går det ibland. I väntan på att cirkusen hade en kort paus gick jag och mamma och roade oss på Minigolfbanan istället som ligger intilli & njöt av det vackra vädret. Lite "egen" tid ihop med mamsen är ju egentligen bara en "bonus" då det inte händer allt för ofta & vi hade väldigt trevlig en stund ♥

Kan inget annat säga än att vi är väldigt nöjda med gårdagen...

Hur har Er helg varit?

Här är det dags att jobba vidare nu, tjingeling på en stund.


Annorlunda morgonmys

God kväll. Inne med en varm l ö r d a g s h ä l s n i n g till er alla finisar därute!

Vi har varit barnvakt sedan igår till min systerdotter Novali. Syrran och hennes man var bjudna på
40+50= 90-års galej!
Natten har gått jättebra, men hon fick komma över till vår säng vid fyra i natt då hon vaknade till och hade svårt och somna om.
Dagens morgon började alltså med en glad liten "mosters" tjej som såg rätt fundersam ut när hon slog upp sina söta små ögon. Hon undrade säkert över var hon vaknat upp någonstans utan vare sig mamma eller pappa vid sin sida?
Det är verkligen mysigt att få återuppleva det här härliga morgonmyset vi en gång hade när våra barn var små & sov mellan oss, numer händer det allt för sällan. Vi tog vara på tiden men det känns ändå som om vi aldrig hann njuta riktigt. Tiden går för fort! 




Jag är glad att vi ändå kan "låna" bebisar om vi vill gosa lite extra när vi vill och ja tror oxå att deras mammor och pappor mer än gärna vill bli avlastade någon gång ibland ♥

Annars har dagen bestått av jobb för min del, och nu väntas en kort ledighet igen (endast morgondagen) innan allvaret drar igång nästa vecka. Inte har det varit någon särskild lång arbetsvecka för mig vill jag påstå, men ibland måste kroppen bara få ta-igen-sig & inte minst när man varit sjuk!

Dagens blommor i bild fick Emilia av expediten i blomaffären vid ett kort besök hos farmor på sjukhuset tidigare idag. Hon fick instruktioner om att lägga dessa underbart vackra Gerbera i en skål med vattenbad.
Väldigt vackert!

Nu säger vi trevlig kväll!


I won't let the Sun go down om me

Solen närmar sig sakta horisonten & även denna kväll lider mot sitt slut! Himlen blir så fantastiskt vacker med sin färgglada palett när solen går ner. Jag vill inte, men man får vara glad för det fina vädret vi haft även denna dag, imorgon väntar Stockholm tydligen regn och rusk. Det o g i l l a s starkt! Låt solnedgången stanna som den är. Vacker, harmonisk och rogivande.

Idag är första dagen som jag känner mig betydligt piggare från min förkylning. Jag har haft lite mer ork, så det går åt rätt håll hoppas jag. Jag mötte upp mamma för ett nytt besök på polisstationen, ett inbokat möte och uppföljning efter händelsen. Besöket vart mycket känslosamt och tårarna var svåra att hålla tillbaka många gånger :-(
Trots det blev det en mysig dag tillsammans med min mor, och jag är så innerligt tacksam för varje stund jag har med mina nära och kära omkring mig!



Nu stundar "tea time" med älsklingen framför ännu ett avsnitt av Fråga Olle :-D

Kom ihåg; Kärlek och respekt
Puss & Kram

Tuffa sommarplagg

Planeringen & inköp av sommarkläder till barnen är i full gång, jo hjärnkontoret snurrar för fullt här haha. För OM jag inte har h e l t fel, så slår värmeböljan till rätt som det är och då kan det vara bra om garderoben redan står fullt redo & har kläder att plocka fram :-) Just för tillfället ekar det rätt så tomt på den fronten kan jag säga.

Ikväll fann jag några pojkfavoriter från H&M jag tror Melvin kommer gilla (och mamma)...



Just nu är han inne i en period där Star Wars, Cars, Mario, Spiderman, monster, och roliga figurer i grön, blått och orange är bland hans favoriter! 5 år stor men ändå så medveten om vad han VILL ha på sig! Faller det herren inte i smaken då vägrar han helt enkelt ta det på sig, så är det!
 Hmm undrar vem han ärvt det ifrån ;-D 
Skulle ni frågat min man hade han svarat; Mamma! *ler brett*

Har ni börjat handla till era små och stora barn?


Morgonrutiner

God morgon sunshines!
Herre min skapare (nej jag är inte religiös) men vilken värme det är ute r e d a n! Det kommer bli riktigt varmt idag det kan jag kapa armen på.

Har just vinkat av dottern på cykeln som är på väg till skolan. Jag minns så väl när jag var liten och mamma skickade iväg mig med den stora ryggsäcken på cykeln till skolan, det är nu 23 år sen, helt otroligt som åren gått!
Det är en ansvarsfull och medveten liten tjej vi har. Det är viktigt att välja rätt kläder och det måste se bra ut och matcha övriga outfiten, det är viktigt att komma i tid och därför förbereda sig noga, väskan måste vara noga fastsatt om pakethållaren så den inte trillar av under resan, läxan nerpackad, och ja allt ska gå noggrannt till.
Jag förundras över hur en sån liten tjej redan mognat så mycket, är så ansvarsfull och duktig för sina
n i o år!
Jag är en mycket stolt morsa så de så :-D
Hon vill klara sig själv och hon visar att hon klarar av det!



Nu är det dax att väcka nästa lillskrutt för en busdag på förskolan. Jag är runt knuten och det blir fler uppdateringar i eftermiddag.

Hugs for so long!

Solsken för hälsan

Känner mig inte kry än. Förkylningen envisas & tvingade mig till sjukskrivning från jobbet i några dagar...
Men ibland kan det också vara positivt att få en paus i vardagen särskilt om det ändå är vackert och skönt väder ute.
En liten promenad i s o l e n är ju rena terapin och botemedlet mot väldigt mycket!

I helgen fotade jag ett underbart träd som stod i full blom, har ingen aning om vad det var för sort men skulle gissa på körsbär? Det var underbart vackert att se på ifa.
Tänk att vi nu är inne i Maj och våren har slagit till med rasande fart på bara någon dag. Buskar och gräset är grönare än igår! Vilken utveckling. Jag njuter verkligen av varje andetag jag andas in.


Nä det är väl dags och släppa daton nu och låta min älskade man få min uppmärksamhet också.
Hoppas ni fått en härlig 1:a maj.

Puss & Kram ♥