Födelsedagar och Snygga stövletter

Onsdag och halva veckan har redan passerat och snart även januari! Imorgon är det en vecka sedan jag hade min födelsedag :) Nu är man hela 34 år, jajx! I present fick jag blommor och restaurangbesök av maken och av mamma fick jag dessa skor jag beställt efter från Ellos. Hoppas på att de kommer under denna veckan. Tycker de var riktigt snygga! Can't wait. Idag fyller min fina lillasyster år hela två år yngre än mig. Ja nu har vi allt blivit stora. Minns när vi var små och gjorde en massa bus. Vi hade alltid varandra, och lika mycket som vi höll sams bråkade vi ;) Nu har vi båda barn och egna familjer. Otroligt vad åren gått! 
Grattis kära syster på din dag ♥
Nu är det dags att förbereda barn i sängs. Melvin har varit sjuk hela veckan men nu är han pigg och glad igen och imorgon väntar skolbänken mammis plutt skrutt ♥
 
Ha de bäst Kram ♥

Apolivas make up produkter

Jag har under en tid låtit mig testa Apolivas olika make up produkter, trots att jag använder mig av Bear Minerals smink i vanliga fall. Älskar Bear minerals men de är också väldigt dyra och inte alltid att de finns att köpa överallt! Apoliva har börjat bli en favorit och just nu använder jag mig av deras BB cream, läppstift och ögonskugga. Tänker testa deras kajal, rouge, och borstar och tänker även införskaffa mig deras sommar make up. Fritt från konserveringsmedel och tillverkat av mineraler från naturen.
Viktigt att skämma bort sin hud med rätt produkter. Det är det värt lite dyrare än vanligt smink men håller sig till prislappen under Bears produkter.
Vad använder ni för make up? 
Nu är det dags för lite skönhetssömn...natti.
 
♥ Kram