IsaDora Sugar Crush

God morgon finisar!
Vaknat upp till en solig och kall morgon här i huvudstaden. Kan verkligen känna att hösten är på väg!
Drar igång dagen med ett jobbpass som jag har noll lust till (vill hellre ligga kvar i sängen omgiven av min älskling där hemma) men ändå. "Do what you gotta do".
 
Det blev en del shopping till mama på stan igår. Lite nya underkläder, en kofta från Vero Moda och annat, men de svarta leggingsen med läderimmitation fanns inte i H&M butiken så jag får nog k l i c k a hem dom på nätet istället. 
 
Just nu är jag inne i en period då jag lackar mina naglar ofta.
Har funnit ett underbart lack som jag gärna vill rekommendera från IsaDora "Sugar crush" serien.
Den lackade ytan känns sockrig och du ser absolut inga repor i lacken och den sitter som berget! Ett riktigt partylack med glitter & skimmer i. Just nu har jag lacken 122 & 124 (röd och orange) men kommer nog köpa mig nr 106 & 128 (rosa och petrolgrön) också!
 
Foto: Lånad från Googe.com
 
Ikväll är vi bjudna på surströmmingsskiva, Mm ni läste just rätt s u r s t r ö m m i n g!
Hur kan man äta det och hur kan man ens stå ut med lukten? Det var min första tanke när inbjudan kom...
Det blir en ny erfarenhet och kvällen lär nog bjuda på en massa skratt :-)
Jag har inte tagit något beslut ännu om jag ska testa eller inte *harkel harkel*
 
Har ni testat och vad tyckte ni?
 
Tänker iaf måla naglarna i det orangea lacket! 
 
Kram på er denna lördag!

Shopping & en tur ner på stan...

Nu är semestern över och vårt liv har återgått i rutiner här hemma. Skönt med rutiner, men att ställa om sig från ledighet till att hålla tider, vardag och ha energi på jobbet är inte helt plättlätt. Jag är trött som en zombie och trögstartad.
När kommer energin? 
 
Idag är jag iaf. ledig från jobb och jobbar imorgon igen. Tänkte unna mig en shopping runda och kolla lite höstnyheter till mig själv nere på stan ;-)
Igår köpte jag mig denna stickade tröja i denna färgen från H&M, en riktigt mjuk och skön tröja att ha på sig nu i höst. Funderar på att även köpa mig de svarta tightsen med läderimitation om de passar mig. Har lite svårt för läder men dessa är ändå inte b a r a läder så kanske blir de snygga på :-) 
 
Foto: lånat från H&M
 
Nej nu ska jag nog sätta lite fart så jag hinner med de jag ska. Slut latat. 
 
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
Kram 

Årets sista gubbar?

Tjenamors gallors!
Här sitter jag och njuter av mina sista dagar av semestern e n s a m. Mannen började jobbet idag, Emilia börjar 4:e klass och vår minsting började också i skolan men i 6-års och 0:an. Jösses vart tog tiden vägen? 
Mina älskade hjärtan börjar bli stora...
Ja vad gör man en dag som denna? Skönt med lite ensamtid men känner mig lätt uttråkad, saknar mina hjärtan. Vi har ju lixom varit med varandra 24-7 i 4 veckors tid så lite konstigt känns det. 
 
Det blir väl en tur till shoppincentrat för att leta kläder till ungarna som vuxit ur a l l t! Båda barnen behöver nya garderober på riktigt. Det blir en dyr höst framöver, tur att man tycker shopping är kul för tokigt vore det annars ;-) 
 Igår var vi bortbjudna på middag hos Theres & Johan och deras lilla Agnes. Till efterrätt blev det kladdkaka och jordgubbar. Undrar om det är de sista gubbarna för den här säsongen vi äter?
Trots sommar och värme har vi inte lyckats föräta oss på jordgubbar denna sommar. Tycker utbudet varit dåligt i affärerna och dåliga möggliga gubbar :-/ Kan säga att vi njöt av dessa igår. 
 
Hoppas ni får en fin start på denna vecka 
   

Grill & poolhäng...

Tjingeling i stugorna.
Vilken strålande helg vi haft även om vädret varit omväxlande. Trots väder och vind verkar det inte hindra badtokiga ungar från att bada i vår härliga bubbelpool med 38.5.C :-D
Poolen har verkligen blivit familjens nya hobby & avslappning och tom halva kvarteret står ibland i kö. Haha.
Den har blivit ordentligt invigd :-)
Idag har vi haft besök av underbara gänget Malin, Abrehet & lilla skatten Chelsea en underbar liten 2,5 åring. Sötare unge får man nog leta efter. En riktig fotogenic. Undra varför?
Hon är bedårande och min kameralins drogs som en magnet till det lilla livet 
Foto: © Copyright Lyckligmamma
 
Vi har grillat i vanlig ordning, kan man någonsin få nog av mat på grillen? Ja kanske lite, men det är ju tur att det går och grilla det mesta ;-)
Det har varit en mysig dag och skattar mig lycklig som har så många fina själar omkring mig jag är oerhört tacksam åt livet. 
Nu ska ja ta mina trötta ögon till sängen och se till och få lite sömn, imorgon väntar ett äventyr på
tivoli Gröna Lund och Aquaria vattenmuseum. 
Kram ♥ 

Det finaste vi har står i rapsen ♥

Två härliga veckor kvar av semestern, men ena stunden njuter jag till tusen & i nästa känner jag mig stressad över att det bara är få veckor kvar till vardagen sparkar igång. Visserligen är det skönt med rutiner igen men jag vill inte tillbaka till jobbet :-( 
Nåväl jag ska försöka njuta varje dag som är kvar av min lediga tid här och nu ♥
Foto: © Copyright Lyckligmamma
 
 Igår var jag på min första f o t o k u r s i stan hos City studios. Där fick vi lära oss basic, de viktiga grunderna för att förstå och lära känna sin systemkameras funktioner. Slutartid, bländare, vit balans, ISO m.m.
Kursen var otroligt givande. Jag lärde mig mycket även om jag kände igen mig i vissa delar av kursen.
Ibland är det bra och färska upp minnet :-D
Nu är det bara ut och leka vidare med kameran & förhoppningsvis tänker jag även gå kurs del 2 till våren.
 
När vi var till Finland för några veckor sedan fotade jag vår dotter ute på rapsfältet, några porträttfoton vilket jag tyckte blev ganska bra, men hade jag gått kursen innan hade jag vetat vilka funktioner jag borde använt mig av som jag inte använde. Inget man kanske tänker på för det ovana ögat men ändå. Jag ska väl inte underskatta mina bilder och jag är ändå nöjd och sk. amatör än så länge :-)
 Fotar mest för hobbyns skull. 
 
Vacker är hon vår fina älskling i rapsen 

Life is fantastic

Vilken underbar dag vi haft, sol, sol, sol och inte ett moln så långt ögat kan nå.
En sån här het sommardag orkar väl ingen annan annat än hänga vid strandkanten?
Jag bara älskar livet som det är just nu 
Imorgon får vi besök av nästa gäng på middag och det ska bli så roligt och få skratta och prata minnen ihop med
Tomas & Silvia.
 Denna semester kommer nog att präglas av vänner och härliga middagar :-) 
 Nu njuta av lite härlig fotmassage av min älskade andra hälft ♥

Vi har Lata dagar...

Mycket frånvaro från dator & blogg just nu beror på att vår semestern är i full gång, och så bra som jag mår just nu har jag inte mått på länge! Kan man önska sig mer tur med vädret?
"Oh så varmt, det är för varmt, jag orkar inte vara ute i solen" hör man folk gnälla över eller skriva om på FB.
Säger bara; Stop complaining and live your summerlife before it's to late!
 
Strålande vackert och jag klagar inte över värmeböljan vårt Stockholm har just nu, bortsett från de gula och torra gräsmattor vädret fört med sig då. Men snart kommer en höst & vinter så det är bäst och passa på nu.
Vi njuter av strandhäng, middagar med vänner, läskande drinkar och härliga och busiga äventyr tillsammans med våra två hjärtan 
 
Foto: lånad från Googe.com
 
De följande två & en halv vecka som är kvar av ledighet kommer bestå av "vigörvadvivillochharlustmeddagar" jag fullkomligen avskyr när dagarna bara springer iväg och då är fullspäckade med resa bort planer eftersom jag oftast tycker att semestern snabbare tar slut! Nä det är faktiskt bra och ha tråkiga & lata dagar också...
 
 Vad har ni för er? 
 
Det är dags att hoppa in i duschen här innan det är dags att välkomna John Blund.
Imorgon är en ny dag så nu vänder vi blad och tackar för denna 2 augusti.