Sex stora pollacker i vårt hus...

Härliga morgon, solen skiner och det är friskt ute. Inte en lugn stund har det varit här sedan vi vaknade. 7:30 var hantverkarna här redo att byta fönster i hela huset. Sex biffiga polacker kliver in i vår hus. Det bankas och sågas och jag känner mig näsan mer orolig än glad att få nya fönster :-D
Känns som huset skall rasa ihop eller lyfta från marken haha. Tur att jag kan prata polska med dem iaf.
Det ska bli underbart med nya fräscha fönster & jag litar på att de gör sitt jobb bra, jag menar det är ju inte första gången de gör detta.
Dessvärre ser det ut som att Emilias fönster fått fuktskada, men vi får koppla in försäkringsbolaget som får göra en bedömning av fuktskadan och det har inget med pollackerna att göra. 
Hus är hus och alltid är det något. 
 
Idag är jag hemma och som det ser ut nu har jag en hel del jobb att pyssla med under eftermiddagen då det självklart blivit rörigt efter de varit här. Det skall sättas upp rullgardiner, tvätta fönster och montera tillbaka fönsterbrädor. I helgen ska jag äntligen sätta upp gardiner i alla rum, som jag längtat!
Nu kommer det äntligen kännas som ett hem 
 
För övrigt är jag glad att sommaren gjort entré, allting står i blom, så vackert! 
Foto: © Copyright Lyckligmamma från Iphone.
 
Imorgon är det skolavslutning för vår prinsessa och till hösten är det dags att börja 4:an! Ja fyran helt otroligt! 
Melvin börjar ju sex års till hösten och båda barnen kommer att hålla till på samma skola. Det blir både enklare och skönare att ha dem tillsammans. 
 
Ja vad gör jag nu medans huset är proppat med folk? 
 
Kan aldrig slappna av när det är så här och lägga sig och sola eller sitta och njuta av en kaffe när de jobbar och sliter får mig att känna mig obekväm, nä det är nästan snarare så att jag vill fråga om jag kan hjälpa till med något, men de vill nog knappast ha en okunnig kvinna hack i häl haha
 
Hoppas ni får en fin tisdag! 
 ♥