Mina vänner

Ikväll tänker jag på hur många människor jag lärt känna under mitt liv, människor som blivit ens vän en trogen sådan och eller andra som kommit och gått, nya och gamla, känt länge eller kort. 
De som verkligen betytt något enormt som plötsligt runnit bort som vatten trots att man känt varandra länge eller inte, och andra som finns kvar värd varenda stjärna på himlavalvet och som står mig närmst i hjärtat. Känns oerhört skönt och veta vilka som verkligen är ens sanna vän. De är inte en hög av vänner men några få som verkligen betyder allt för mig! Är oerhört tacksam över att ni kom in i mitt liv och förgyller mina dagar. Ni är värda allt
 

En helt vanlig februarimorgon

Tjugoförsta februari och jag vaknar till morgonnyheter om att prinsessan Madelene blivit mamma. Grattis! Det lustiga är att barnet är född på två datum. Enligt amerikansk tid är hon född 20 februari kl 22.21 och enligt Svensk tid 04.51 och då är det ju en ny dag dvs 21 februari. Visst är det märkligt!? Hur ska man tänka där?
 
Annars startade denna morgon med sin gilla gång. Barnen har just knallat iväg till skolan. Det är ett rejält snöoväder ute, jag som tidigare i veckan hade hoppats att våren kommit för att stanna, men jag hade så fel :( Idag väntar både läkarbesök och utvecklingssamtal. Ikväll är jag gräsänka vilket kommer bli lite ensammare än vad jag vanligtvis är van vid. Vi tar det lugnt och det blir lite fredagsmys med barnen och kanske får vi lite sällskap av Jossan och hennes barn också.
Foto: © Copyright av Lyckligmamma
 
 Det går inte undgå att det är tulpansässong. Dessa underbara blommor pryder våra bord varje vecka under kommande våren. Älskar det. Dessa vackra 30 stycken fick jag av mitt hjärta härom dagen.
Du är bäst min man och bästa vän 

Happy Valentine

Jippo eller ej önskar er alla en fin och kärleksfull Alla Hjärtans Dag 
 Kram

This week has been Intense

Jisses vad veckorna går fort nu när man studerar, Oh god it's Friday, redan! 
Efter en intensiv vecka i skolan tar jag nu en välförtjänt helg. Helgen bjuder på mys med familjen men på söndag gör maken en liten avstickare mot Norberg där han ska åka 5 mil på längdskidor (Engelbrektsloppet). Typiskt bara att vädret vänt från vit vinterskrud till grått slask-regn :-/
Ikväll blir det fläskytterfile och hasselbackspotatis och härligt sällskap av makens bror och sambo. Sen blir det lite tv mys och bubbelpool. 
 
Kram på er alla