Tacksamhet

Som ni säkert läst tusen gånger om så upptar min skola den mesta tiden av mig just nu förutom familjen som alltid kommer vara nummer ett för mig. I veckan orkade jag mig dock på att ladda upp bilder från kameran som legat halva sommaren och fann denna underbara linslus. Jag bara älskar bilden. Vår glada underbara buspojk. Älska dig så hjärtat värker 
Emilia min vackraste sångfågel en klok och kreativ tjej med ett hjärta av guld.
Mina barn är allt jag har, en gränslös kärlek där inget går att mäta mot det jag känner för dem. En fantastisk och unik uppgift jag fått i livet att få skapa två unika starka individer att bli goda omtänksamma medmänniskor. Känner en oändlig tacksamhet över livet och det jag har
åstadkommit hittills. Älskar er ♥

En liten prinsessas dag

 För drygt två veckor sedan fyllde vår systerdotter Novali 4 år. Jag kan inte förstå att hon som föddes mot alla odds i vecka 24 just blivit en lite större prinsessa! Det är svårt att sätta ord på hur tacksamma och lyckliga vi är att hon finns hos oss.
Det är en glädje att få se henne växa upp 
 
Jag & min man önskade oss en stor familj med tre barn, men det blev inte riktigt som vi först ville. Idag har vi två underbara skolbarn som också precis som Novali växer och växer och jag är så lycklig som fått livets gåva, att älska och fostra egna barn. Så tacksam att vi fick just våra två 
 
Det är ju extra kärt när syskonbarnen och övrig familj samlas för just sådana tillfällen som kalas! :) 
I bild ser ni mina tre minsta syskonbarn underbara Novali, Joel och Elin.
 Idag är det en stillsam morgon orkar inte ta för mig något. Brasan är tänd och värmen sprider sig behagligt i huset. Doften av ved är så härlig. Barnen körde jag nyligen till skolan och frukosten är nu uppäten. Dags att dra igenom huset ett varv med dammsugaren och sedan kommer en vän över för och plugga en stund ihop. 
 
Hoppas ni får en bra dag! 

Höstens skörd

Nyskördad frukt är nog bland det godaste som finns! Vi har så många underbara grannar här där vi bor som spontant kommer och knackar på för att överlämna årets skörd, typ ;) Dessa äpplen var så saftiga och söta att jag kan äta flera av dem på en å samma kväll och då är jag ingen äppelälskare så egentligen. Gjorde en äppelpaj på äpplena förra helgen som blev supersmarrig. Importerade äpplen är inget mot vad Svenska äpplen är! Tack alla underbara grannar för generositeten 
Nä slut på äppeksnack! Idag har jag varit så sjukt trött att jag tog en tupplur för att orka laga middag ens. Avskyr att känna så här, men jag känner ju att kroppen och hjärnan är utpumpad på energi efter skolansslut. Tror även höstrusket får en att känna så här. Bara och vila när tillfällen ges som om man vore en gammal tant :)
Bara jag som upplever så här eller?
 Nu är det dags att se ett nytt avsnitt av Paradise hotel. Ja trots att jag tycker deltagarna i år är unga och tråkiga kan jag inte låta bli att se på skiten. It's like a drug and I'm not proud of It! 
 
Over and out...
 
♥ Kram 

Piffa upp hemmet med härliga höstnyheter

Gokvällens! Tiden springer ifrån mig, känner att jag inte hinner med i svängarna. Tvätten växer och allt annat blir liggandes. Skolan knallar på och vi har redan avverkat 1/3 av studierna denna termin!
Snart väntar min praktikperiod och det ska bli så spännande. Ser fram emot november trots den mörka årstiden vi har att vänta.
Så här års vaknar mina inredningslustar till liv, måste liksom piffa till hemmet så det blir extra mysigt och trivsamt eftersom man till största delen spenderar tiden inomhus under det mörka halvåret. 
 
Först ut lite av dessa artiklar från Ellos. Den gråmelerade trasmattan och påslakanet samt något av gardinerna tänkte vi beställa hem. Älskar de vita gardinerna med rosorna på. De skulle passa så fint i vårt sovrum, lite romantikkänsla 
 
För övrigt mår vi bra, vi har just avklarat feber och förkylning i vår stuga. Vädret har varit helt galet igår och idag. Det har verkligen öst ner regn och blåst storm...nästintill. Ja nu är hösten verkligen på intågande :-/ Det bästa med hösten är ändå att kunna tända levandeljus, så mysigt.
 
Nu lite hänga tvätt och åter till pluggeriet! 
 
Hur mår ni? Händer det något kul framöver? 
 
♥ Puss & Kram