Nytt från IKEA

I veckan var jag iväg till IKEA för lite shopping med mor. Jag handlade inte så mycket denna gången men en å annan nyhet trillade ner i kassen. Dessa ljusstakar i silver (oäkta såklart) har jag spanat in länge men inte köpt av någon anledning, men nu så står de så fint på skänken här i vardagsrummet. Hallen är nog den enda delen av vårt hem som inte är färdiginredd egentligen och renoveringen står still just nu, men jag fullkomligen älskar dessa nya motiv med fjärilar och trollsländor som ikea har att bjuda på.
Har ni sett dem?
Denna tavla med motiv kostar 119:- och ramen 149:- den gjorde sig riktigt fin på väggen. Nu känns det inte lika eko som det varit tidigare iallafall...
Här lunkar kvällen på och två barn ligger till sängs. Melvin har blivit förkyld och tempen något hög så jag anar en smula feber på gång här. Det blir vabb för mig imorgon. Nu blir det härligt mys i soffan framför tv:n och med maken ♥

Det räckte inte hela vägen...

God kväll.
Det har varit lite glest med uppdatering på bloggen i några dagar, anledningen har varit budgivningen av huset. Den har tagit upp all min tid och mina tankar, drömmar och dagar har bestått av h u s e t!
Det kändes så bra och plötsligt förändras allt och raserar våra drömmar...
Huset rann ur våra händer till en familj som idag måste vara världens lyckligaste. Själv känner jag mig bitter helt ärligt :-( Fy så jobbigt det känns just nu. Så pissigt! Magen har vänts ut och in idag pga. nervositet och jag har även känt av lite ångest, inte alls värt det så här i efterhand :-(
Vårt sista bud blev 3,380 miljoner men det slutade på 3,4 det räckte alltså i n t e hela vägen. Vi kände att huset  inte var värt mer faktiskt även om vi hade kunnat lägga mer. Man får inte vara dum och göra något tokigt. 
Nu är det bara och leta vidare, men just nu känns det som om mitt sug efter husjakt hamnat i träsket och Hemnet får nog ligga och damma på hyllan några dagar.
 MEN livet är för dyrbart för att deppa ihop av ett hus, det var ju bara ett h u s!
 
Thank god it's Friday! en lugn och skön hemmakväll med barnen och mannen. Tända ljus & kladdkaka framför sällskapspel och Fångarna på fortet det är vad denna kväll erbjuder.
 
Vad gör ni denna fredag?
 
Puss & Kram på er!

Ett sista avsked...

Fy så mulet och grått det är ute idag. Känner mig urtrött och vissen. Jordfästningen av min svärmor i förmiddags har gått bra, men det var en märklig känsla och hålla hennes urna i famnen, att krama om henne en sista gång :-( 
efter urnsättningen planterade vi en ljung på graven som klarar sig fram till vintern. Vi har också varit och beställt en gravsten och om vi ha tur är den klar till december, annars kan de inte montera den först maj/juni nästa år. 
 Just nu är jag s j u k t nervös! Väntar på samtal från mäklaren. Minns inte att det var så här jobbigt när vi köpte lägenheten. Har sovit taskigt två nätter i rad nu. Varför utsätter jag mig ens för detta? Haha. Hoppas vi får huset som det ser ut just nu är det vi och en till som är intresserad, men inga bud lagda ännu. Killen skulle lämna svar i eftermiddag om han ville fortsätta eller ej. Annars är det bara vi kvar vilket vi hoppas på :-D 
Kanske är svärmor med oss nu? Skänker oss lite tur? 
 
Sitter bara i soffan nu och borde ta tag i det ena & det andra men har ingen lust, kanske borde passa på och vila medan barnen är på skolan.
 
Hoppas ni får en bra onsdag

Dagens "tisdags" tankar...

Å så var det tisdagkväll igen. Husvisningen gick bra och vi är sugna mer än någonsin på kåken. Det skulle bli så bra om vi kammade hem turen, och vi skulle bli lyckligast i världen! Mäklaren har ringt idag och vi fick en känsla av att han är väldigt angelägen om att sälja huset, inte för att huset har några brister (besiktning gjord redan med goda resultat) utan för att säljarna kanske vill få huset sålt snabbt. Han påstår att vi är tre familjer som är intresserade, men ingen har lagt något bud än. Vi ligger på is och avvaktar innan vi lägger in stöten, tror det är bäst taktik och lura i vassen ;-) Utgångsläget blir ett helt annat än om man slänger ut ett bud redan.
Han har även ringt två ggr efter det första samtalet vid lunch och frågat om vi vill lägga bud? Jag brukar känna i maggropen när något verkar annorlunda och i det här fallet tror jag faktiskt inte att det är någon annan som är intresserad än Vi om jag ska vara ärlig. Omständigheterna tycks mig säga att detta snack från mäklaren är ett spel för galleriet!? 
Hoppas hoppas att vi är husägare. Slutet av denna veckan! 
 
Hittade tuffa jeans på H&M som jag tänkte beställa åt Melvin då det gapar tomt på hyllan i garderoben efter helgens rensning. Det är dags att bunkra upp inför denna höst och vinter.
Nu är de dags att krypa ner till kojs, imorgon väntar en smärtsam dag då min älskade svärmor Asta skall urnsättas. Tre månader har nu gått sedan hon lämnade oss i sorg och saknad, det går inte att vänja sig vid att inte höra hennes röst igen, det är svårt och acceptera det som hänt. Vi älskar dig lilla mor.

6 rum & kök på Styrmansvägen

Jag är K Ä R igen :-) inte bara i min familj utan i huset på Styrmansvägen! Hoppas det är vår tur nu och vinden har vänt...det känns positivt. Känner pirr i magen och jag vill verkligen HA huset! Det känns så j...a rätt!
Kan inte sova om natten- drömmer om huset, kan inte jobba-tänker på huset , kan inte fokusera- tänker på huset
:-D Vad ska jag göra då? 
Vill ni se huset jag talar om? Kika in→Här
Snälla snälla håll tummarna för att det är vår tur! 
 ♥

Utrensning av garderober- Barn Bloppis

 Idag fick jag ett ryck och började rensa i barnens garderober! Mycket var väldigt smått och många av kläderna knappt användna. Allt hinns lixom inte med och användas. Så här efteråt känns det lite skönt och få undan sånt som inte längre passar & nu finns det desto mer plats för lite höstnytt till barnen,
det blev ju p l ö t s l i g t väldigt  t o m t Haha :-)
 
Okej men nu har jag sett flera bloggar som använt sig av "Bloppis" och tänkte att det kunde vara värt och testa?!
Om det är lönsamt eller inte återstår och se men jag tänkte börja med och lägga ut några plagg i taget. Självklart är kläderna oförstörda, och i bra skick och vissa som nya, men såklart så är ju kläderna inte sprillans nya= begagnade och användna efter endast e t t barn! De allra finaste plaggen säljes och jag garanterar att varan är i "säljskick" såklart! :-)
 
Finner du något av nedanstående plagg intressant? Lämna ett meddelande i inlägget eller maila mig på
[email protected]
Plaggen skickas sedan till er, men köparen står för portot. Samfraktar gärna om ni vill ha fler än ett plagg.
Lyckligmamman's Bloppis
 
Tuffa skjortor åt lillkillen till fest eller vardags...

Ursnygg skjorta från Lindex stl.104 Vit med skimmrande silvertrådar Pris: 65:-
Denna skjorta har använts vid jul och festligare tillfällen, jättefin med de silvriga tunna ränderna i mjuk och skön kvalité.

Blå/svart rutig skjorta från L.O.G.G/H&M stl.104 Pris: 55:-
Skjortan är aldrig använd då Melvin inte riktigt tyckte om den i smaken, kvalitén är mjuk och lite kraftigare i tyget och passar till hösten/vintern då det är kallare ute.
Bege/marinblå rutig skjorta från Pomp De Luxe stl. 104 Pris: 75:-
Skjortan är knappast använd, endast ett fåtal gånger. Ursnygg med de tuffa armbågslapparna i jeansblått tyg och i en mjuk & härlig kvalité.

Ljusbrun/ljusblå mönstrad skjorta från DKNY stl.104 Pris: 110:-
Skjortan är sparsamt använd som ny och inköpt i New York. Skojortan är äkta och i original. Kvalitén mjuk och skön garanteras!
 
Tycker det vore synd och skänka bort dessa kläder som faktiskt är som nya.
 Hur brukar ni göra när ni säljer? Hur tänker ni?

Fy för denna känsla av otillräcklighet!

God kväll godingar! 
Idag har min dag inte varit den bästa vilket jag hade hoppats på när man ändå är ledig :-( Känner mig trött och låg riktigt tråkigt faktiskt.
Melvins förskola har hållits stängd pga. planering så lillhjärtat har fått vara hemma med mamma sin. Tyvärr känns det som om jag inte alls räckt till. För det som behövts göra hemma blev h a l v k l a r t då Melvin inte alls varit med på mina noter. Hemmet har behövt tas om hand och likaså tvättberget som växte över. Melvin som i vanliga fall alltid leker så fint och är så lätt & ha o göra med var precis raka motsatsen idag. Klängig, sällskapssjuk, mammig och vill inte alls roa sig själv men har visserligen varit lugn och snäll. Jag har känt mig stressad, irriterad, och tråkig. Har så dåligt samvete när det blir så här. Han ville bara vara kring mig och sökte ständigt uppmärksamhet mitt lilla hjärta. Till slut fick jag avbryta för att bygga lite lego med honom. Mysigt. Självklart VILL jag vara där för mina barn till 1000% och får så dåligt samvete för att man ibland är tvungen & säga "nej" men sen tänker jag vadå de är ju små så kort tid och det gäller och njuta här & nu ändå kallar sysslorna. Fy för och bära denna känsla av otillräcklighet!!! Önskar man kunde klona sig själv ibland. Ja jag känner mig onekligen ledsen ikväll. 
Imorgonbitti väntar jobb och det är dags för mig och säga god natt. Ska först gå in och pussa på mina små älsklingar det vackraste & finaste jag har här i världen!
Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon just nu vill jag bara gömma mig i garderoben :-/

Höstfest i Tyresta By

Idag var det den årliga höstfesten med förskolan ute vid "Trolladan" i Tyresta. Barnen fick grillad korv, saft och bulle. Barnen gick tipspromenad och trotsade regnet där en stund men var lika nöjda & glada för det.
Hade inte med mig kameran så det får duga med lite Instagram bilder från min IPhone idag.
Väl hemma var barnen fortfarande hungriga och klagade på kurrande magar. Melvin äter som en häst just nu och ibland m e r än vad j a g gör, helt galet! Han som alltid varit en liten räka i maten verkar ta igen sig nu och det känns lugnande för min del. Torsdag och pannkaka fick det bli till barnens lycka, och hälsotallrik till mig & maken :-D
Nu pustar jag ut i soffan framför tvprogrammet Plus på Svt1. Känner mig mer död än levande denna kväll MEN lättad över att jag är ledig imorgon. Ska passa på och unna mig en skön sovmorgon det första jag gör och sen ska jag besöka salongen för fix av mina naglar.
 
Kram till er denna torsdagkväll snart blir det sängen för min del ♥

Jag gör knäppa saker...

En sak har jag märkt om mig själv, jag e lite knasig det medger jag, galenskapen är att jag aldrig kan stå still på en och samma plats när jag ska borsta tänderna. Jag kan vandra runt och plocka samtidigt, titta på tv, eller sitta i sängen och göra maken sällskap för att sedan gå och spotta ut tandkrämen :-D Hur knäppt är inte det?! Haha. En dålig vana verkligen.
 
Gör ni något knasigt ibland eller har du någon dålig vana?

Letar inspiration...

Kikade in av en slump på Skönahems hemsida→Här och fann massor av inspiration på barnrum och tapeter. Vi planerar ju smått och flytta till hus inom en snar framtid som ni säkert redan v e t. I helgen är det dags för visning igen. Att välja tapeter till barnens rum som skall funka ett tag är inte det lättaste. Vad ska man välja? Det är ju rena rama tapetdjungeln därute.
Då är det väl lika bra att redan nu leta inspiration för det...
 
Emilia har framfört sin önskan om ett mer ungdomligt rum med en mer neutral tapet som hon kommer vilja ha länge. Bort med det pluttinuttiga flickrummet där det mesta består av rosa ;-) Hon börjar faktiskt bli stor nu. Melvin är grabbigare nu och säger "mamma ja vill ha som Felix rum" (bästa kompisen) han har en fototapet med ett stort flygplan på Haha. Söta ungar!
Tapeten nedan är från Ralph Laurent svart/vit med häftigt mönster av trädgrenar och hästar på. Inget hon kanske vill ha men jag tyckte den var snygg ändå! Pojktapeten med världskartan var tuff, ja vi får väl se om när det blir hus och aktuellt med tapetval. Som sagt inte det allra lättaste när det finns så många fina sorter att välja bland! 

Nu har jag precis kommit hem från förskolan där jag lämnat lilleman. Passade även på & sola 10 min i solariet på vägen, känner att jag behövde tanka lite D-vitamin, värme och ljus och fortsätta hålla den lilla solbrännan man har kvar sedan semestern. Nu är det dags för ett hemmaträningspass och dusch innan jobbet väntar i eftermiddag. Hoppas ni får en strålande tisdag finisar!

Sagostund med mina två hjärtan

Då var det kvälla igen då. Barnen sover gott i sina sängar. Melvin var lagom utmattad efter första dagen på dagis efter helgen, måndagarna brukar vara tuffa, inte minst för en 5 åring som har myror i brallan och dessutom klev upp 5:30 i morse :-D
 
Tänk att Pixiböckerna hängt med sedan jag var liten på 80-talet! Minns ni dem?
Vi har ett gäng sådana miniböcker vissa ärvda andra köpta och de läses om och om igen emellanåt här hemma. Korta och lättlästa böcker som fyller funktionen av en sk. nattsaga gillar jag! Smart gjort av dem som kom på ideen :-) Melvin ledsnar aldrig och än så länge gillar även Emilia att lyssna till pixisagorna. Ibland är det hon som läser dessa för lillebror.
Ikväll blev det en mysstund i sängen med mina två hjärtan och "Mia & Maja väntar". Det lustiga är att sagan beskriver en k o p i a av mig och barnen haha ♥

Maken är på ärenden och fixar med företaget ikväll och jag ska faktiskt in i duschen efter kvällens träningspass på gymmet. Idag presterade jag riktigt bra med tanke på hur t r ö t t jag kände mig efter jobbet. 
Jag är nöjd!

Dagens träning: 
Rygg 3 olika maskiner 4x10 25-30 kg och biceps 3 olika övningar 4x10 3 & 4 kg:s vikter.
 
Imorgon blir det hemmaträning på fm är min plan ;-)
 
Hoppas ni haft en fin måndag!

Ett kärt möte...

I lördags hade vi anordnat en härlig middag då våra efterlängtade gäster Laura & Entesar äntligen kom som två solstrålar & förgyllde vår lördag! Tänk att vi återförenades och höll våra löften om att ses igen? :-)
 
Emilia hade pratat om denna träff länge och hon hade sett fram emot att få träffa Laura särskilt eftersom de kom varandra nära under semestern. Det blev mycket prat och många härliga samtalsämnen under kvällen. Att få prata "minnen" och se tillbaka på foton från resan (Turkiet) var nog en stund där jag smått nästan blev våt i ögat. Det gör mig så glad i att vi upplevt så många fina stunder under denna resas gång och hem i bagaget flera nyfunna vänner r i k a r e som betyder så mycket, förhoppningsvis för livet!
 
En vacker rosbukett från två vackra s j ä l a r...tusen tack ♥

Vi besöker stallet...

Go kväll alla söta.
Å så var söndagen här i vanlig ordning och ännu en vecka med i bagaget. Måste helgerna alltid gå så fort när det är som bäst?
Idag har det varit en vacker höstdag med sköna vindar och vi har besökt min vän Madelene och hennes barn i stallet. Vi har gosat i hagen med hennes hästar och fölungen Dragster, vilken underbar liten skönhet! Emilia har fått ryktat hästen Straus "strutsen" & ridit lite barbacka upp på honom och vi har även hunnit med & gosat med deras chinwawor som snart väntar valpar. En av dessa har min mor beställt till sin lycka! Melvin lekte glatt med lille Love utanför stallet och nöjde sig med det för någon ridtur var han inte ett dugg intresserad av :-D

Emilia var så lycklig av att få mysa och borsta hästen, fläta manen och spendera tid i stallet. Det är roligt när något nytt och roligt händer och nyfikenheten väcks.
Det har varit friskt och härligt att vara i naturen med familjen idag och det gör banne mej med mycket för själen! 
 
Imorgon är en ny vecka ny dag och det är dags att avrunda denna kväll även om jag allra helst inte velat det.
 
Hoppas ni haft en mysig helg ♥
 
KRAM

Happy Friday

Godagens alla godingar!
Man skulle kunna tro att jag e på jordens strålande humör va? Det är jag väl både och skulle jag vilja säga. Det är krystat på jobbet, man känner det i atmosfären det luktar irritation på en mils avstånd, fy, skit jobbigt! Men jag har ärligt talat ingen lust och spela teater och kör därför på samma räls som frun, tyst som i graven och jag gör det jag måste, punkt! Får se vad som händer? Känns som om jag inte orkar lägga ner vikt i det just nu :-(
 
Jag är s u p e r glad för att det är fredag och det betyder HELG! Har nog inte längtat så mycket efter en helg som denna. Vill ägna mina tankar åt annat som ger mig positivitet i tillvaron. Mina barn, min man och trevliga samanstrålningar som kommer ske under denna helg. 
 
Ikväll ska Emilia prova på sin första gitarrlektion. Hon har längtat hela veckan efter det momentet. Det berör mig så mycket i hjärtat av att se henne så glad. Efter det tänkte vi åka en sväng till våra vänner i Salem som just flyttat in i deras hus och ta en kvällsfika. Har på känn att det blir en sen kväll, vi har ju inte träffats på länge nu.
Imorgon får vi mycket speciella gäster över på middag. Underbara Laura & Entesar vi lärde känna i Turkiet bor lyckligtvis två kommuner ifrån oss :-) Åh jag får så underbara "flashbacks" av att tänka på dem ♥
Det kommer bli så underbart och ses igen! 

Längtar så efter och ligga här under parasollet! Känns som en evighet sedan. Nostalgia.
 
Vad ska ni göra för skoj i helgen? 

Höstnyheter från ONLY-Veromoda...

Jag gick in på VeroModa av en slump häromdagen och fann denna ursnygga jacka! Trodde jag kunde hålla tassarna borta, men nä inte det inte så den har fått flytta hem till min höstgarderob :-D
Måste nog börja sälja av lite jackor, hinner ju inte använda alla hihi.
Jackan Olga Canvas Parka från ONLY  för 699:- ihop med ett par snygga jeans och mina nya bruna stövletter från Åhléns gör det så snyggt i sin helhet. Jag känner mig bekväm och redo att möta hösten på gatorna...
NU ska vi strax äta här och sedan åka iväg på Novalis kalas så här mitt i vardagen. Tjingeling!
♥ 

Älskade unge!

Grattis mosters lilla hjärta på födelsedagen idag ♥
Tänk att för t v å (2) år sedan just idag föddes denna lilla underbara Novali på tok för tidigt i v.24 och hade endast en flugvikt på 656g! Hennes liv svävade mellan liv & död, men hennes envishet tog henne hit där hon är idag en underbar unge med full av liv! Hon spider så mycket glädje. Här lagar hon mat med "plusspluss" pusslet till kusinen Emilia :-)
Emilia älskar henne så och älskar alla små barn och särskilt sina små kusiner Novali, Elin och Joel, men hon älskar ju även dem stora åsså såklart :-) Men just "små" barn är något hon håller särskilt kärt, kanske just för att dom e små och något hon känner att hon vill ta hand om & kan känna sig lite stor precis som en liten m a m m a?
Hon brås väl på mig för jag var likadan! Men sen fick jag ju barn tidigt också (jag var 22 år när hon föddes). Ångrar inte en sekund att jag blev mamma tidigt i livet, men jag ser ju helst att mina barn bygger upp en trygg framtid för sig innan de bildar familjer om jag får bestämma. Det var ju precis det jag gjorde trots mina unga år. 
 
Älskar min underbara familj ♥

Om blickar kunde döda...

Åh alla söta underbara som svarat och lämnat kommentarer i förra inlägget! Ni är guld värda. Känns ju bra att ni inte tycker att jag överreagerat.
 
Jag kom iväg till personalmötet som planerat trots att jag gick halvt hukad i böj av smärtan! Fy fabian för detta. Tyvärr blev inte mötet någon rosenröd stund direkt. De blev många taggar utåt. Om blickar kunde döda, ni skulle sett :-O My god! 
Det är mycket som hänt under lång tid på jobbet som omöjligt fås eller kan rabblas upp här. Men inget har fungerat särskilt bra på sistone och arbetsmiljön är krystad, och det känns som om man tassar på tå för frun ibland. Problemet ÄR alltså frun. Detta har pågott länge och givetvis har dessa problem tagits upp till ytan med chefen tidigare. Vi är en liten arbetsplats med endast två assistenter. Väldigt känsligt och arbeta i någons hem! Svårare än vad man kanske tror! Mötet var självklart givande och inte minst för mig själv.
Jag fick äntligen säga vad jag tycker & tänker på r i k t i g t! Bägaren rann över och självklart höll jag mig till en saklig dialog. Tänker INTE hålla tillbaka mer. Jag är stolt över att jag stod upp för vad jag tycker, tänker, känner och faktiskt upplever! Nu har jag/vi äntligen satt ner "foten". Jag är urless och allra helst önskar jag att det bara vore och byta jobb från ena dagen till den andra. Tråkigt nog tror jag att det blir väldigt svårt och ändra på situationen så som den är idag, om det någonsin kommer bli bättre tvivlar jag på utan och låta allt för neggo :-( 
 
Det är nog dags att göra en förändring i mitt liv, leta nytt jobb...
 
Hoppas ni haft en bättre dag än jag för denna var nog den sämsta på länge! 

KRAM ♥

Blir så irriterad!

Upp som en sol ner som en pannkaka, just så känns det idag. Sent igår kväll kom "tant röd" hon gav mig inte bara syndafloden utan en ren smärta från helvetet ! Känner mig yr, illamående, lätt huvudvärk och har konstant ont trots att jag knaprar Ipren :-( Tack detta är precis vad jag behöver just nu *not*
Vill inte ens se mig i spegeln idag, är blek som ett lakan och känner mig som en urvriden trasa! 
 
Idag är det jobb och personalmöte på schemat, men i o med mitt tillstånd och orkeslöshet sjukskrev jag mig idag. Tyvärr jag palla inte att ta hand om en annan svårt sjuk människa när jag själv är "ur form"! Tyvärr är jag nästan tvungen till att medverka på mötet (mitt eget val) eftersom chefen så sällan åker upp från Örebro och är med på mötena & just detta möte känns extra viktigt. Jag får kravla mig dit.
 
Ringde till fru (min patients hustru) och sa att jag inte kommer idag. Hon var väl lagom road av beskedet och nästan tyckte att det var k o n s t i g t att jag är hemma över en sån sak som mensvärk, illamående, huvudvärk m,m? Hon sa det inte exakt så men undertonen säger ju allt. Och hon trodde minsann inte att jag skulle få betalt för den stunden jag är med på mötet eftersom jag sjukskrivit mig på kvällspasset "bara så du vet", och inga vikarier kunde hoppa in ist. för mig. Ärligt talat SO WHAT? 
Hon har väl aldrig haft mensvärk from HELL så hon har ingen aning! Inte tänker jag känna dåligt samvete, eller överhuvudtaget behöva förklara mig! Klart jag får betalt om jag medverkar på mötet, hon har noll koll och jag blir tokig när hon plockar fram dessa tråkiga sidor av henne. 
 
Nu fick jag ur mig lite, kanske var det det jag behövde :-) 
 
Vad tycker ni, överreagerar jag?

Fight like an dynamite

Nu har jag tagit mig själv i kragen och månadens första "träningspass" är nu utförd! Jag är nöjd och jag känner mig upprymd över vad jag presterat idag. Jag har kämpat så jag känt blodsmak i mun ;-)
Jag, maken och syrran tog oss ner till gymmet för att träna ihop, alla gjorde olika saker men vi avslutade det hela med ett svettigt och kämpigt pass i Core a 45min.
Jag tränade ben i gymmet, i fyra olika maskiner 4(set) x 10(reps). Skönt! Nu känner jag redan av träningsvärken som kommer smygandes :-) Känns tveksamt om jag kommer upp ur sängen imorgon. Tur att jag jobbar kvällen och kan ta det lugnt under dagen i alla fall. Haha. 
 
Smärta eller inte men det känns så oerhört skönt i kroppen efter ett rejält tränngspass. Mannen erbjuder sig massera frun så det är bäst och pysa iväg innan det är dags o krama kudden. 
Hur har er måndag varit?
Sov gott finisar.

Bjuna på Kräftskiva

Årets första kräftskiva är ett minne bevarad. Värdarna Daniel & Helena bjöd till fest ikväll och trevligt har det varit på alla sätt och vis, men jag hade då kunnat önska mig vara i bättre form än vad jag varit idag. I morse gick jag nämligen upp 6:30 för att åka & jobba urtrött efter en jobbig natt. Jag vaknade med en lustig känsla i käken upp mot örat till. Vet inte om jag bitit ihop käken i natt för något tokigt har hänt! De knakar när jag gapar och det ömmar om jag vidrör brosket som sitter vid örongången i ytterörat. Högersidan av kinden känns bara så ansträngd men det smärtar inte, känns bara olustigt. Mådde inte så bra igår kväll innan sänggåendet och kanke kan det vara en orsak till detta, hmm?
Någon av er som gnisslar tänder och lider av något liknande, eller känner igen symptomen?
 
Oavsett så har kvällen ändå varit givande och trevlig. Alltid lika kul och träffa nya personer man aldrig tidigare träffat! Maten god, sällskapet härligt och stämningen lyckad!

Nu är jag så trött att ögonen svider. Maken är ute på fortsatt galej denna kväll och jag gör klokt nog i & förflyttar mig till sängen tor jag. Imorgon är de redan s ö n d a g och det är väl inte riktigt bestämt om vad vi har för planer, ÄN :-)
Vad har ni gjort denna lördag?
 
Sleep tight friends ♥

God morgon fredag!

Nu är det dags igen, dags att ta tag i träningen på allvar. Under semestern har det fallit sig naturligt att träningen lagts på hyllan, och man har bara ägnat sin tid åt umgänge och en period av att bara njuta! Det behövs ju också. Nu är vardagen igång och dagarna följer sitt lunk. Ibland är det lite svårt och hinna ner till gymmet vissa dagar. Beställde därför hem t r e tränings dvd:n att utföra hemmaträning med :-D 
Det enda som nu fattas är en yogamatta att utföra vissa övningar på. Inte direkt skönt och ligga på det hårda golvet. Så en tur ner till centrum vore inte helt fel, måste verkligen komma igång...
 
Idag är jag ledig från jobb och har ändå dagen full av "att göra" Det är tvättstuga, städning, och träning som står högt upp på "dagens" lista. Nu blir det att väcka liten son och äta en god frukost om jag överhuvudtaget skall orka någonting ;-)
 
God morgon snyggingar! 

Autumn feelings are like the Color of an Rainbow...

God kväll e v e r y o n e s!
Det är höst i luften och det känns frikskt ute, jag börjar smått vänja mig vid tanken att vi går mot mörkare tider...
Höst leder till mer baciller, virus, och vabbdagar. Känner många som just nu ligger förkylda och är sjuka. Än så länge är vi krya iaf. men det är väl bara en tidsfråga tills Melvin drar hem dagisbacillerna. Höst innebär inte bara mörker, regn, sjukdomar och kyla, det innebär också underbara färger, värmeljus, härligt höstmode, roliga tv program, trevliga middagar och murriga o mysiga kvällar med en kopp te framför tv:n, härliga stunder uppkrupna under filt intill mina fina älsklingar i soffan ♥
Hösten kan vara riktigt fin om den också bjuder på lite sol tycker jag. Hösten tillåter fler stunder inomhus tillsammans med nära & kära, utan att man behöver ha dåligt samvete för att man missar den bästa solen.
Det är o k e j med regn, rusk och gråmulna dagar, desto mer tid för värme & kärlek.
 
Vad innebär hösten för er?
 
Bjuder på några härliga höstbilder på mina hjärtan i lövhögen från förra året. Dessa foton är nog bland mina favoriter! Glada, livfulla och äkta ♥
 
Längtar tills löven faller och vi kan gå ut och fota nya bilder. 
 
Nu blir det mys med älsklingen framför Robinsonfinalen! 
 ♥

Skitmorgon rent ut sagt!

God morgon. Det blev en stressig och grinig morgon i vårt hus. Väckte trötta gråtande barn, tjafs om det ena och det andra och allt blev bara helt fel! Väl på förskolan upptäcker jag att mobilen inte är med å fick åka hem igen för den kan jag deffinitivt inte vara utan. Blev s å k l a r t försenad till jobbet på köpet. Gaah. Sånna här morgnar kan jag lika gärna vara utan. Fy sjutton. Nu är jag på plats iaf.
 
Kan berätta att ingen lagt något bud på radhuset ännu som vi tittat på. Vi är fortfarande intresserade MEN osäkra med tanke på den stora vägen intill. Känns så surt eftersom huset är en ren familjeidyll, i huset skulle vi trivas som fiskarna i havet, men är det värt och riskera hälsan i framtiden å kanske riskera & flytta ännu en gång för att man inte tänkte igenom ordentligt? Huset kostar ju en hel del ändå, inte bara och köpa. Vi vill ju heller inte göra en dålig affär! Vi har rådfrågat en annan oberoende mäklare om huset och hon tyckte att vi inte skulle betala det priset de begär för objektet utan ha lite is i magen och se vad som händer. De husen längs med vägen är också svårsålda tydligen :-( alltså är det flera aspekter att ta hänsyn till.
Vi lyssnar till hennes råd och lägger oss lite i bakgrunden. 
Igår kom det ut ett nytt objekt som vi också är v ä l d i g t nyfikna på. Maken ska ringa mäklaren under dagen och fråga om en förhandsvisning är möjlig?! Håll tummarna för oss nu. 
Vill ni se huset kika in→Här 
Maken tycker detta hus känns helt perfekt för oss och tomten är ju perfekt! Ja vi får se vad framtiden har för planer för oss. Vi är på hugget iaf. ;-D
 
Nu är det dags att rulla igång denna förmiddag! Vill ni så syns vi ikväll ♥

Hello My name is Brunett

Upp och hoppa denna onsdag. Sol och kraftiga vindar är vad Stockholm bjuder på idag. Emilia är i skolan och det är snart dags för lämning på förskolan av Melvin. Mina älskade kottar. Saknar dom så när jag jobbar kväll, fick passa på och mysa med minstingen i sängen i morse ♥
Känner mig inte på topp idag, vet inte varför men jag misstänker den berömda PMS veckan :-( känner mig trött, disträ, deppad och ledsen utan orsak. Så jobbigt. Men men...nu till något positivt.
 
Igår var jag till frisören äntligen! Håret är nu friskt, glansigt, fått rätt färg och klippt i rätt längd. Jag behöver inte skämmas längre och dölja rishögen i en knut på huvudet.
Numera kallas jag brunett :-) Direkt efteråt kändes det helt rätt, brunett det är vad jag s k a vara!
Nu har jag testat blond och aldrig mer. Det är i n t e jag helt enkelt. Gillar inte utväxten, att håret blir fnasigt och ohanterligt, orkar heller inte höra allas åsikter om att jag borde återgå till min naturliga hårfärg.
Jag älskar mitt hår som det är nu och så kommer det nog och förbli.Här ser ni slutresultatet. Jag är varken så mörk eller rödlätt som bilderna visar. ljuset missvisar. Bättre bilder kommer kanske senare idag om jag hinner fota mig i "dagens". 

Idag väntar en lunchdate i Farsta med goaste Therese. Får se om jag finner någon shopping kanske?Eftermiddagen består av kvällsjobb igen och det är alltid lika tråkigt och vara ifrån mina tre älskade själar här hemma :-( 
 
Nu ska jag in i duschen & göra i ordning mig inför dagens trevligheter.
 
Hoppas ni får en underbar onsdag alla söta ♥

Husvisning & renovering

I natt var i n g e n bra natt. Melvin väckte oss med läskiga mardrömmar och ville sova mellan oss. Han bökade runt ett bra tag innan han somnade om, och ingen av oss sov något vidare resten av den natten. Idag känner jag bara "gäsp" kill me! 
I helgen har vi renoverat lilla toaletten, vi tyckte att den behövde sig en "makover" och inte minst inför en kommande visning framöver! Alla väggar blev vita & en blommig fondtapet bakom toan gjorde det lite extra fint! 

Förresten, igår var vi på husvisning, och jag är kär! På riktigt helt upp i öronen kär i detta radhus! Huset hade charm, rymd, härliga rum, fönster, två trädeckade altaner, inredningen ok och fina färgval. Tomten är dock ganska liten men tillräcklig för oss. Barnen får iaf. plats med en studsmatta och vi kan sitta och grilla på altanen :-D Huset är relativt nytt och byggt 2003/2004.
MEN...
Tyvärr verkar maken tveka på området och att det ligger intill en 70:io väg visserligen med bullerplank emellan & ca en 100 m ifrån huset, men han oroas ändå av ev. buller från vägen och avgaser som släpps ut. Så vi får se hur det blir med huset. Jag har försökt ringa och få tag i lite information hos kommunen och trafikverket om uppgifter över trafiken och vägen där, men inte riktigt lyckats få tag i de personerna som sitter på info.
I eftermiddag är det en till visning på samma hus & vi tänkte gå kika igen och jag får väl dregla lite till ;-)
Vill ni se huset? Kika in→Här
 ♥

Dagens mama-barn lördag

Idag hade vi lite roligt framför kameran jag och mina härliga ungar. Åh som jag älskar dem våra små fina ♥:an. 
De tyckte stativet vi äntligen invigde idag var spännande, och Melvin ville springa fram & trycka igång självutlösaren hela tiden :-D Så kul man kan ha det en lördag förmiddag? Ville nämligen passa på och visa upp dagens "mama" i mina nya skor jag lovat men inte hunnit tidigare. Här kommer dom äntligen...
Skor från Wera-Åhlens
Jeans från Bondelid-MQ
Topp från La redoute creations


Vi var en sväng till Farsta centrum idag igen. Emilia skulle på kalas och behövde köpa en födelsedagspresent. Jag passade då på att besöka butiken Berns där jag tidigare i veckan spanat in en jättefin klänning att ha på mig i höst. Självklart gick jag inte ut ur butiken tomhänt ;-) Fann även en klänning till på REA:n också...
h ö s t e n är räddad! 
Här fortsätter nu kvällen med lite mys och det är dags att göra något gott att stilla min hungriga mage med. 
 
Trevlig kväll alla finisar!