Kaotisk julhandling...

Hon är på bättringen idag men känner av något i halsen vilket jag hoppas inte är halsfluss :-/ 
Dagen har typ spenderats på kaotiska IcaMaxi här i Haninge. Sveriges största maxi butik! Mm å ni kan ju tänka er trängseln, kaoset där folk ränner omkring som yra höns och letar sill och annat att ha på julbordet. Det var väldigt jobbigt och lider man inte av panikångest så lär man väl få det där! Pust och pina, MEN jag överlevde haha :)
 
Nu är jag rätt seg i kolan efter att ha städat och bytt rent i sängarna. Vill ha fint till jul när alla kommer...sån e jag :)
Älskar doften av nytvättat 
 
Har slagit in ytterligare julklappar och några till för det bli när ungarna somnat ikväll. Kan knappt fatta att det är julafton i övermorgon! Var är snön? Hade önskat en vit gnistrande jul men istället är gräset grönare än grönast! Klimatet är verkligen konstigt, och i framtiden tror jag de vita jularna blir ett minne blott ;(
 
Imorgon väntar lite förberedelser av ägghalvor, koka revben och glacea dem, och fixa med det sista innan onsdag. 
Hur långt har ni kvar att fixa innan jul eller är ni helt klara? 
 
Nu blir det lite kvällsfika med la familia 
 
Puss på er 

Max otur kan man säga...

Vilken otur har man inte när man blir rejält sjuk i influensa dagarna innan julafton? 
Idag efter att jag kom hem från julruschen och julklappsinköp står vår Emilia gråtandes i dörröppningen och säger att hon känner sig dålig :( 
Stackarn hon har varit liggandes i soffan ömsom sängen. Har feber, ont i huvud och illamående. Hoppas verkligen inte att vi andra insjuknar nu för det skulle innebära katastrof då alla kommer och firar jul hos oss i år o c h vi blir inte bara fem utan fem(ton)! 
Hoppas morgondagen känns bättre för henne. Jobbigt och se sina barn sjuka, gör ont i hjärtat och jag blir alltid så stressad av det. Nu håller vi tummar för snabbt tillfrisknande.

Julklappsinköp

Godmorgon! 
Efter en tur till vänner vi inte sett på länge för glöggfika igårkväll blev det en sen morgon för vår del. Skönt och bara kunna slappna av och verkligen njuta av julledighet! Nu är vi alla lediga till den 7 januari så det känns skönt och få lite tid tillsammans som familj 
 
Idag är min plan att gå på stan och köpa de sista julklapparna. Jag är inte helt klar och det känns sådär att komma i sista stund med det och trängas i milslånga köer till kassan, men tyvärr har skolan tagit all tid så jag har inte hunnit ligga ute i god tid i år som jag helst velat! 
Det blir en tur till Farsta centrum och hoppas innerligt att allt jag behöver finns där nu. Puh.
Här måste rappas på... ;)
 
Glad 4:e advent till er alla 

Middag med examenstjejerna!

Ojojoj vad tiden gått fort! Har inte haft någon tid över för bloggandet alls, men nu kom suget tillbaka :)
Mycket har hänt sen senast! 
I torsdags tog jag min examen och nu är jag titulerad Ekonomiadministratör. I Made it! Känslan är skön även om jag inte riktigt fått den riktigt weeeeiga känslan än, kanske kommer? 
Glad att jag ändå klarat utbildningen och betygen är fina också. En revansch mot gymnasiet då betygen inte alls var så goda. 
 
Igår anordnade vi 6 tjejer middag och bubbel för oss examdamer hemma hos mig :)
Det blev en mycket trevlig och rolig kväll, kanske något glas för mycket för min del, men tur det händer så sällan. Haha. När alla gick hem ranglade jag mig in i sängen och jag tror jag somnade rätt gott i natt vid 02:00.
Idag är en ny dag med pynt av julgranen som skall inhandlas. Saknar familjen som sovit borta så den här mamman kunnat roa sig. Nu får de gärna komma hem och mysa med mig för nu saknar jag dem