Tröttare än tröttast denna Måndag

God morgon alla glada, pigga & trötta!
Vår morgon började med fyra trötta i hushållet. Helgen har tagit musten ur oss fullständigt på gott och ont!
Emilia tävlade ju i gymnastik i Håbo och fick nöja sig med en svart 4:e plats medalj! De var så duktiga, och många duktiga gymaster fanns det, så konkurrensen var hård mellan lagen. Vi är stolta vilken duktig tjej vi har! Min systerdotter fick akut opereras för blindtarmen i fredags så det blev ett besök upp till sjukhuset på vägen hem från tävlingen. Vi har varit på husvisning, umgåts med syrran och familj, firat deras sons 12:e födelsedag & njutit av Sveriges toppstjärna Loreen som kammade hem storvinsten i Euro Vision Song Contest!
Underbara L O R E E N hon är helt amazing!
Melvins öga var totalt igenklistrat i morse pga. en Vagel han ådragit sig. Mammas lilla stackare. Är lite nojjig över att han dessutom börjar bli sjuk igen. Han åt dåligt hela dagen igår och har gnällt över magen i morse. Åt ingen frukost. Tog en snabb temp som visade 37.6 men pga diffusa symtom fick han vara på förskolan ändå. Känns egentligen inte alls bra, men både jag och maken har det körigt på jobben & vi hoppas på att det kanske blir bättre under dagen när han får leka med kompisarna. Jag litar på att fröknarna ringer om han försämras. Mammas ♥

Hoppas ni får en fin Måndag!


 Jonna

Duktig hon är!! vi är med trötta efter helgen.. Men har fått städat lite- så¨hemskt med din syster :(



URL: http://blogg.mama.nu/jonnahansson/



 Jonna

Duktig hon är!! vi är med trötta efter helgen.. Men har fått städat lite- så¨hemskt med din syster :( stackars lilla melvin!! kramar till er!



URL: http://blogg.mama.nu/jonnahansson/



 Frida- mamma till Elliot ♥

Jadå Elliot fick massvis med bra saker ;) och en hel del pengar med så det kommer han nog använda väl när han blir äldre :)



Hoppas du haft en bra dag Annika ;) här har de varit fullt upp som vanligt.

Kram kram



URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?