Believe in yourself

Nu äntligen en liten lucka att andas, eller andas och andas, det finns något att göra hela tiden. Heltid i skolan krymper min fritid just nu. Det är inte mycket till övers, och när det blir stunder över är det hembestyr som kallar och barnen måste få ha sin mamma, dessutom måste man vara en god fru också ;) Ja de e livets härliga pussel.
Det är väldigt roligt på utbildningen. Allting nytt är givande och roligt. Hade aldrig kunnat drömma om att det skulle vara så här kul! Älskar klassen och atmosfären i skolan. Imorgon är det lektionsfri dag men just nu ser det ut som att min helg mest kommer bestå av en del plugg då vi ska ha vårt första prov i Företagsekonomi på måndag. Nervigt är det ju allt, men tror jag fixar det ganska bra, det gäller att tro på sig själv! 
 Inte så mycket nytt annars än att vardagen rullar på och det är sjukt hur fort tiden redan gått. Tre veckor i skolan men nu känns det som om man kommit in i det mer o mer. Känns skönt med lite helg och lite längre sovmornar i alla fall. 
Hoppas ni har det bäst! 
 
 Kram från pluggisen ;)


 Therese

vad roligt att du trivs:) lycka till på måndag! du kommer säkert ha alla rätt, duktig som du är vännen!!:) kram



URL:






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?