Träningspremiär!

För första gången på väldigt länge känner jag att helgen gått sådär lagom sakta men ändå fylld av härliga stunder och absolut ingen känsla av långtråkighet inte. Både i fredags och i lördags har vi haft besök av vänner och deras barn. Så underbart med umgänge och grillning och något glas vin :-) Under lördagen grillade vi hela två gånger (lunch & middag). Mmm. Så mysigt nu när grillsäsongen är här.
 
Emilia har sovit hos en kompis i helgen och det är "sova över kompis" perioden nu, hon börjar bli tonårstjej och bryta sig loss liiiitegranna från mamsen & papsen, eller så är det kompisar som sover över här. Det är inte längre några protester om att sova borta. Hon som var så liten nyss börjar bli stor flicka 
Vad händer idag då? 
Idag täcks himlen med tjocka grå moln och regnet faller från himlen och det är en ypperlig dag att återuppta gymträningen en dag som denna? Det var ett bra tag sedan jag var till gymmet nu, alldeles för länge sedan. Först väntar en stadig frukost & träningsväskan står packad & redo i hallen. Hoppas ni får en givande tisdag! 
 
Kram 


 Mirre - Dalatös

Spännande då barnen börjar bli stora och det är ju ett bra tecken att klara av att sova borta med =D



URL: http://myflowergirl.blogg.se



 yasmine modell mamma och fru

ja det är guldvärt
mannen ligger på sjukan med högfeber orkar knappt prata.
lägenhet i sthlm, villa i värmland och just nu ligger han på karlstad sjukhus,
själv ska jag sova upp tidigt imorrn.
kraaam



URL: http://www.yasminegill.blogg.se






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?