Att bara få vara VI för en stund...

Tänk att en stund för sig själv eller med sin man kan vara så betydelsefull om det så bara handlar om några timmar aktiv tid tillsammans som Annika eller som man & fru.
Sedan vi fick barn har den egna tiden blivit begränsad och periodvis totalt lagts på hyllan, och så är det givetvis när man har barn, men när möjligheterna infinner sig njuter man e x t r a mycket, vi känner oss tacksamma för de stunder då någon i ens närhet erbjuder sig ta barnen och avlasta, så värdefullt för oss alla på olika sätt!
Älskar våra ungar mest i hela världen och vill inget annat hellre än att vara med dem men ibland måste man få bara vara "vi"....för ett slag.
Alla är vi olika och har olika behov men jag tror att vårda relationen är väldigt viktig och en förutsättning för ett långt & kärleksfullt äktenskap. Man får inte glömma allt det man uppskattade hos varandra innan man bildade familj. Gemensamma intressen osv.
I fredags hade vi en sådan dag. Jag var ledig och älsklingen jobbade till 11:00. Vi gick till gymmet & tränade ihop. Sedan åt vi lunch ute på verandan och njöt av solens strålar innan det var dags för oss att hämta våra kottar 
Ta vara på varandra man vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda.
Kram ♥


 Mirre - Dalatös

Så härligt man behöver få vara VI för ett tag =D



URL: http://myflowergirl.blogg.se






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?