Har man inte tur så har man otur...

Nu är storhandlingen äntligen avklarad och kylen är nu full av härligheter! Älskar när det finns gottigheter att mumsa på om suget skulle dyka upp! Nu menar jag inte godis utan en briesmörgås och en kopp the eller liknande är tillräckligt njutbart för mig ;-)
På vägen mot ICA MAXI hade vi dock otur och fick soppatorsk, bilen tvärdog! Vi var på väg mot macken för att tanka men det höll inte hela vägen fram. Anledningen är att vi nyligen haft skadegörelse på bilen i g e n, och hur tröttsamt är inte det på en skala? De har nämligen slangat vår bil för xxx gången och nu senast lyckades dem även skada mätaren som visar hur mycke bensin det finns i tanken! Vi kan alltså inte veta hur långt bensinen räcker :-( 
Oftast åker vi i min lilla Punto när vi ska någonstans tillsammans, men när vi ska storhandla är ju vår kombi lämpligare då det blir mycket i bagaget. Fasiken att folk inte kan låt bli ens tillhörigheter! Vad är det för fel? De måste vara de mest hänsynslösa människor som vandrar i ett par skor! 
 Ja det finns ju roligare saker att lägga pengar på än självrisker efter självrisker & det är heller inte kul och stå där utan bil när vi väl behöver den för att andra tvingar den bli stammis på verkstan pga. skadegörelser. Suck. 
Nu till något trevligare... 
Till kvällens middag gjorde jag kycklingbiffar, potatis och rödbetstuvning, och till efterrätt lyxade vi till det med lite ugnsgratinerade äpplen i kanel och vaniljsås på det. Barnen blev förtjusta över att med lite enkla medel göra något så gott :-D Ja nu är det ju höstlov och då får det bli lite mys och småöverraskningar åt mina fin här hemma.
 
Nu är de dags att natta barn och sedan väntar en kopp Twinings mot min rossliga svidande hals. 
 Puss & Kram 


 Marie

Ohh sicken osis, men vad tråkigt att de inte kan låta bli grejer, så tråkigt då de förstör för en, de har snott grejer från våran bil också, sidoreflexerna t ex, vad ska de i allsin dar sno dem för, suck



URL:






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?