Ett rosa paket med guldiga snören

Idag är det i n t e vilken dag som helst, det är dagen då vår dotter såg dagens första ljus för exakt 9 år sedan! Där låg vi på BB i Huddinge, Stockholm med Emilia på bröstet & inte ens för en sekund kunde vi släppa blicken om denna vackra varelse vi skapat tillsammans, vårt hjärta ♥



Vårt lilla födelsedagsbarn!
Ja det är svårt och förstå hur åren bara kunnat rinna iväg så snabbt? Vår flicka börjar onekligen bli en stor tjej och nu för nionde året i rad!
Vi väckte henne med sång och paket i soffan i morse. Hon har längtat så efter den här dagen och hann upp före oss i morse trots att vi gick upp före sju :-) Förväntansfullt öppnar hon sina paket och blir glad över Top Model pysselboken hon önskat sig och kläder. Hon hoppades naturligtvis på en gitarr också, men det roliga är att våra vänner faktiskt gått och köpt henne det i present, men än så länge vet hon inget om detta. Vi har köpt en väska att skydda gittarren med och instrument som stämmer in den i rätt ton, men detta kunde vi ju alltså inte överlämna idag med risk för att avslöja överraskningen av M&P.
Imorgon ska hon äntligen få den & hon kommer bli så lycklig! Det blir nog svårt att hålla en tår bort ifrån ögat.

Idag har hon haft en liten "tjejmiddag" här hemma med sex nära kompisar. Jag fick äran att vara verdinna ;-) Mannen och sonen flydde huset för en "pappa o son kväll" medans vi tjejor Rockade loss med Taco, godis och snacks! Halv nio var det dags för alla små frön att lämna festen.
Emilia är nöjd, mamma är glad, och grabbarna likaså. Bättre än så här kan inte kvällen avrundas.

Nu är det dags att inta plats med älsklingen i soffan framför filmen Nyckeln till frihet
Hoppas ni får en trevlig helg!



 Monia - mamma till Tuvalie ♥

åh stora tjejen :D Längtar tills min lilla blir så stor och får ha kalas med tjejkompisarna :)



URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?