Bilinbrott

Nu är vi rätt less på dessa idioter som härjar fritt & inte kan låta ens ägor vara ifred!
I natt hände det som inte fick hända, någon har brutit sig in i vår bil! De har vandaliserat under huven på våran Passat och skadat kablar så blinkers inte fungerar, pillat sönder någonting vid motorn då plastbitar låg slängda på marken. Låset till förardörren är totalt paj. Lacken på bilen repad. Kul i jul! Ja ni kan ju tänka Er hur glad min man var i morse när han skulle till jobbet? Men vem gör så här?
Vi är inte osams eller fiender med någon heller...
I höstas blev vi slangade på två fulla tankar med bensin för à 1000:- Tyvärr är den parkeringen vi stå på inte den mest belysta av dom alla och det är väl lummigt nattetid. Inget bostadsrättsföreningen kan göra så mycket åt i nuläget. Vi står i kö till garageplats men det är flera års väntetid! hur mycket ska man stå ut med?
Så irriterande och ledsamt. Det är ju tur att vi har helförsäkrat bilen, men man betalar ju en onödig kostsam självrisk oavsett!
Nu blir maken u t a n bil i flera veckor framöver och Gud vet vad notan slutar på :-(
Hoppas han kommer kunna använda sig utav firmabilen under perioden vi står utan den.
Det värsta är att det är omöjligt att få tag i dessa som orsakat detta. De får springa fritt och åsamka andra problem, huvudvärk och dyra kostnader! Vem ger dom rätten till detta. Är så in åt skogen ilsken just nu.
Nu blir det att försöka sova lite...om det går i detta upprörande tillstånd.
God Natt alla rara läsare, kärlek & respekt! ♥


 Jonna

Tack Så jäte mycket :) Ja den tiden går nog jätte fort :( Så ska njuta av varje sekund! =) Usch vad hemskt !!! Att folk orkar och inte kan hålla händerna i styr !!!!



URL: http://blogg.mama.nu/jonnahansson/



 Jouline♡

Nämen fyy vad hemskt att få inbrott i bilden så, vem gör såhär alltså. Åh gud så ledsen och arg jag hade blivit om det varit jag. Och inte nog med det, ni blev även av med två tankar bensin i höstas, sjukt ju. Åhh jag lider verkligen med er :( jobbigt att din man blir utan bil i några veckor nu då, men hoppas han får låna firmabilen. Och hoppas inte notan blir allt för dyr..



Ja nu mår jag bättre och ikväll blir det att jobba. Visst var det ett riktigt kap jag gjorde med den klänningen, helt galet :) Ha nu en så bra dag du bara kan Kram!



URL: http://stylebyjouline.blogg.se/






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?