Minishops i Alanya-Obaköy

Vi har gått längs gatans affärer här i området. Vi bor i n t e i smeten av Alanya men ca 2 1/2 km utanför området som heter Obaköy precis som vårt hotel. Det är fullt av miniaffärer men alla har mer eller mindre samma utbud av jeans, väskor, kläder, skor osv. Inget som känns wow direkt, men jeans och väskor är ju alltid kul och köpa. Köpte mig en ny träningsväska från Adidas en svart med guldtext. Väskan ser ut och vara i äkta läder (men är ej det) och är riktigt sjysst faktiskt. Emilia köpte en lila Adidas skolväska och en liten Converse i rosa, båda i fuskläder förstås. Turken tjänade en liten hacka på oss och visade sin tacksamhet genom att ge barnen armband att knyta runt fotled eller armleden med. Alla nöjda :-)
 Imorgon blir det en båtutflykt runt Alanya och utkanten, det blir en heldag på båten med stopp för sol & bad, besöka droppstensgrottor m.m. Det ser vi fram emot. För hela familjen kostar denna tur 180 TL (turkisk lira) ca 720:- inkl. måltider (frukost,lunch,snacks)
 Har vi tur kanske vi kan se delfiner och havssköldpaddor, hoppas hoppas...
 
Nu är det dags att sova då taxin hämtar upp oss 09:15 imorgonbitti. Det gäller och stå startklara och redo och det är allt annat än plättlätt med två små sjusovare ;-)
 
Natti alla fina därute ♥


 Anneli

Låter som att semestern flyter på bra :)



URL: http://vardagssaker.blogg.se/






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?