Piffa upp hemmet med härliga höstnyheter

Gokvällens! Tiden springer ifrån mig, känner att jag inte hinner med i svängarna. Tvätten växer och allt annat blir liggandes. Skolan knallar på och vi har redan avverkat 1/3 av studierna denna termin!
Snart väntar min praktikperiod och det ska bli så spännande. Ser fram emot november trots den mörka årstiden vi har att vänta.
Så här års vaknar mina inredningslustar till liv, måste liksom piffa till hemmet så det blir extra mysigt och trivsamt eftersom man till största delen spenderar tiden inomhus under det mörka halvåret. 
 
Först ut lite av dessa artiklar från Ellos. Den gråmelerade trasmattan och påslakanet samt något av gardinerna tänkte vi beställa hem. Älskar de vita gardinerna med rosorna på. De skulle passa så fint i vårt sovrum, lite romantikkänsla 
 
För övrigt mår vi bra, vi har just avklarat feber och förkylning i vår stuga. Vädret har varit helt galet igår och idag. Det har verkligen öst ner regn och blåst storm...nästintill. Ja nu är hösten verkligen på intågande :-/ Det bästa med hösten är ändå att kunna tända levandeljus, så mysigt.
 
Nu lite hänga tvätt och åter till pluggeriet! 
 
Hur mår ni? Händer det något kul framöver? 
 
♥ Puss & Kram 


 yasmine mamma till dennis

tack ja det är hemskt hjärtat blir aldrig helt men livet rullar på.
nu är det dags för lite matlagning här hemma.
är lite trött och seg idag
hoppas du får en fin eftermiddag & kväll
kraaamURL: http://www.yasminegill.blogg.se


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?