Nytt jobb!

Förlåt att jag lyst med min frånvaro här ifrån bloggen. Mycket nytt har hänt att jag inte orkat prioritera bloggen. I början av mars fick jag äntligen nytt jobb. Arbetar på en resebyrå mitt i city på ekonomiavdelnigen som ekonomiadministratör. Jag kan inte beskriva min lycka jag känner, obeskrivlig och så innerligt tacksam över att högre makter tar mig dit jag vill just nu! Ekonomin har fått sig ett lyft, den här mamman är både gladare och lättare då oron äntligen lagt sig. Mina möjligheter till utveckling är stora, och det är precis det jag saknat på mina tidigare arbeten att just få utvecklas :) Av 250 sökanden var det just mig de ville anställa. Vilken egoboozt!
Det går riktigt bra på jobbet och det flyter på...har mycket kvar och lära, men det är jag helt säker på att jag kommer fixa! 
 
Idag börjar påskhelgen och den ska jag njuta av tillsammans med familjen efter några veckors slitande med jobb och nya rutiner. 
Hoppas ni får en underbar och fin Påskhelg! 
 
♥ Kram ♥


 yasmine mamma till dennis och angelina

tack snälla
ja hon växer så det knakar hehe.
grattis till nytt jobb vad kul... har du förmåner att du får resa billigare också också. min släkting jobbar på en resebyrå och hon har rena lyxen att kunna resa iväg ofta och väldigt billigt.
hoppas du får en fin o mysig påskhelg nu ska här lagas mat kraamURL: http://www.yasminegill.blogg.se Marie

Tack för raderna hos mig, Glad påsk till er med och Grattis till nya jobbet förstår att det är stor lycka för dig,
kraaamarURL: http://myflowergirl.blogg.se Anonym

Inne med en kraam. Gick inte att kommentera på september inlägget.
Vi mår bra och livet rullar på med skola och jobb. Hinner inte så mycket mer än så. Jag har nya arbetstider och är inte hemma förrän 18 numera. Inte mycket kvar av dagen då efter middag och läxläsning.URL:


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?