Drömkåken är vår!

Imorgon är vi alltså husägare på riktigt och nycklarna kommer vi hålla i våra händer! Minns när jag tänkte
"nu är det tre veckor kvar" och vips nu är dagen äntligen här tiden har verkligen sprungit iväg! Hoppas renoveringen går lika snabbt och smidigt som allt annat hittills gjort också?!
Imorgon blir det besök till banken för att färdigställa lånen och träffa mäklare och säljarna för att göra klart husköpet. Det känns stort väldigt stort.
 
Det vi ska göra i huset nu då är;
 
* Måla alla innertak helvita (i nuläget är det vitlaserad träpanel).
* Måla & tapetsera fondväggar i sovrum och vardagsrum.
* Lägga parkettgolv i sovrum Och slipa upp parketten i vardagsrummet.
 
Och förutom detta skall självklart rummen inredas och barnen ska få nya möbler och sängar m.m.
Så nu vet ni vad vi har och göra framöver ;-) Och bilder kommer...
 
Nu ska maken massera mina axlar så jag slipper denna spänningshuvudvärk som plågat mig hela dagen idag.
 
Hoppas ni haft en bra torsdag. 
 
Kram mina vänner 

Nytt till sovrummet

Tjolahopp! Nyss hemkommen från work och trött e jag så in i tusan fy fasiken! Nu när man varit bortskämd med sovmorgnar daligen när jag varit hemma med barnen så känns det rätt rejält och plötsligt kliva upp 6:30. Vilken kontrast? Morgonmänniska e jag alltså inte ;-) Slumrade just till i soffan före middagsfix! 
 
Nåväl...har ni sett H&M:s härliga påslakan? Lite härliga färger & mönster nu till våren att inreda sovrummet med, känns som något jag tänker göra är trött på alla påslakan vi haft i några sekel nu ;-)
Vår plan är att köpa en ny säng nu när vi flyttar. Den vi har verkar inte längre vara bra för mannens rygg då han dagligen vaknar upp med ryggont! Denna continentalsäng från Mio tänkte vi eventuellt köpa och hoppas på bra nätter utan ryggproblem framöver.
 
Bild lånad från Mio.se
Det ska bli så skönt och flytta och att en gång för alla äntligen kunna boa in oss på  r i k t i g t för många år framöver! Förhoppningsvis kommer vi bo kvar i huset tills långt efter barnen är utflugna, här ska vi landa och rota in oss ordentligt! Att äntligen kunna satsa på det man verkligen vill ha är plötsligt annorlunda nu mot vad det varit tidigare...
 
Nä nu väntar hungriga magar dags för middag!
 
Kram ♥

Underbara tulpaner

God morgon finisar!
Idag vaknar vi till ett vitt vinterland i g e n. Nu tycker jag att snön kan ta och masa sig bort och plocka fram våren istället ;-) Är trött på kylan och trött på vintern nu. Idag har jag båda barnen hemma då de är förkylda med halsont. Här har vi nyss avnjutit en god frukost tillsammans och nu väntar lite tvätt och packning av flyttkartonger ♥
Åh nu är den underbara tulpansässongen här igen. Tulpaner är min favoritblomma och under våren har jag en bukett tulpaner ståendes i vas varje vecka. De smyckar borden så vackert!
Vad ska ni göra idag mina fina vänner?
 
Puss & Kram ♥

Födelsedagsbarnet blir 32...

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min 32 åriga födelsedag!
Jag är så innerligt tacksam att jag fått uppleva även detta år på olika sätt även om det har varit på gott & ont.
Men att få dela denna dag tillsammans med familjen är för mig en ren lycka ♥ 
 
Jag har insett att man allt för ofta tar livet förgivet, men med vad allt vi varit med om under 2012 och är fortfarande ska man skatta sig lycklig som får vara frisk och få vara med dem man älskar och trivs med.
Jag är levande jag är här, och det tackar jag för!

Här har vi just kommit hem från att ha avnjutit en myskväll på restaurang Balkan jag och la familia ♥
Blommor, middag & en berlock från Thomas Sabo till mitt vackra armbandssmycke jag fick av hjärtat i julklapp är några av de presenter jag fått idag. Tusen tack. Älskar er.
 
 
 
 Nu ska jag njuta resten av kvällen med maken nu när de små krupit ner i sina sängar...
Hoppas ni haft en fin tisdag!
Puss & Kram ♥

Livet är inte rosenrött hela tiden!

 Ja som ni ser så är det väldigt glesa uppdateringar inne på bloggen just nu.
Ni är inte bortglömda bara jag som inte hittar inspiration till att skriva något om :-/ 
Antar att det är så det är i perioder? 
 
Mitt liv känns inte så spännande just nu. Jag mår sådär & jag brukar ha mina svackor så här års inget ovanligt inte alls, men det är förfärligt tungt emellanåt absolut. Längtar så innihelsike efter våren nu, blir nästan otålig! 
En weekend till varmare breddgrader skulle passa fint nu där jag kan ladda upp mina batterier...
 
Om femton (15) dagar får vi nycklarna till huset! Känns bra, känns riktigt bra! Vi planerar för fullt och jag tror att vi bestämt oss för vilka tapeter vi ska ha nu. Tänkte beställa hem dem under nästa vecka! 
Det är en hel del pusselbitar som måste falla på sin plats och det krävs lite planering! Måste börja packa smått och börja rensa och det är en massa annat innan flytten bär av. 
 Vi ser fram mot detta jättemycket nu alla här hemma :-) Om det blir glest på uppdateringsfronten så är det huset som kräver min tid för tillfället men jag lovar uppdatera med före och efter bilder på renoveringen.
Hoppas allt är bra med er mina raringar?
 
Puss & Kram