Äntligen Sommarlov!

Sommarlov! 
I måndags började mitt sommarlov. Vilken resa jag haft denna termin så det kan ni inte ana! Det har varit en otroligt kul, intensiv och lärorik period i mitt liv på mycket länge. Terminen har ju flutit iväg som på olja och jag kan knappt ta in att jag har gjort hälften av min utbildning redan :) En termin kvar och jag tror det blir den absolut roligaste också, så jag ser fram emot nästa som startar igen i augusti. Först ska jag ta ett långt och välförtjänt lov.  Det blir inget jobb för min del och det känns skönt att kunna vara ledig samtidigt som barnen. Förmodligen kanske den enda gången jag kan vara långledig så här länge som 11 veckor! Jag njuter för fullt och jag ska försminsta vara på tiden.
 
Sommaren kom till oss men förbyttes mot höst. Vad nu? Hoppas verkligen på mer värme *ogillar*
 
Vad har hänt hos mig sedan sist? 
Skolan har ju varit det enda skälet till att det varit tyst på bloggen och även tyst på kommentarfronten inne hos er mina vänner, men hoppas på lite mer inspiration på bloggen och även påhälsningar framöver. Jag har helt enkelt haft fullt upp och alldeles för lite tid över till annat :-/ 
Köpte mina böcker i början av veckan inför kommande termin, desto fler att läsa och ingen billig historia, men skönt att ha det gjort by the way!
 
♥ Kram