Höstförberedelser...

Nu börjas det. Det skall bylsas på varmare ytterkläder och stövlar kånkas med mössor och tunnvantar för nu är hösten verkligen här! Träden börjar sakta ändra färg, luften kall och fuktig. Det är dags att förbereda trädgården inför kommande vintervilan. Hösten ja tack, vinter nej tack! 
 
Jag har smått börjat inhandla kläder till barnen som vuxit ur det mesta. Det är höstskor och regnklädder som är mest akut idag. Gympadojjor är inte tillräckligt längre...
Tänkte ta mig en dusch och åka iväg och spåna över vad de vill ha och behöver. 
 
Idag skulle vi haft personalmöte på jobbet men det blev inställt vilket passar mig perfekt då jag egentligen inte har tid att komma två timmar tidigare. Skönt.
 
 Foto: lånat från Google.com
 
Höjdpunkten denna vecka är ändå på fredag då ska jag äntligen träffa Linda och fixa håret.
Efter den underbara sommaren vi haft har håret fått sig en törn. Toppar slitna och blekta och håret behöver en rejäl boost av färg, klipp och vårdande produkter för att få liv. Det blir färg klipp och slingor för min del.
Ja det är väl lite av vad som kommer hända min vecka :-)
 
Vad har ni för er denna vecka?
 
Kram  

Höstlik morgon...

Gomorronsoffan var det här idag. Är lite trögstartad men har också bestämt mig för att inte stressa som jag många gånger gör och måste lyssnar mer på min kropps signaler. Kickar igång den här morgonen med en kopp kaffe och smörgås efter att jag lämnat lillälsklingen på fritids och fått skruttan till skolan.
Älskar att känna så mycket kärlek till mina två små. Välsignad. Tacksam. Överväldigad.
 
Det är höstlikt ute, löven har smått börja falla till marken och doften från skogen och marken är en annan mot vad den är under sommaren. Trots kyla om natten och att huset känns kallare orkar sig termometern klättra upp mot 20.C dagtid. Så underbart fast det är september och höstmånad! Hoppas hösten förblir varm och vacker så att vintern inte behöver kännas så l å n g! 
 
Två veckor har nu gått sedan jag började jobba efter semestern. Det rullar på. Har en del tankar kring framtiden om huruvida jag ska börja plugga till våren eller ej, tjänstledigt eller ej, vet inte riktigt än och hoppas på att alla pusselbitar till slut skall hamna på sin plats. 
 Idag väntar ännu en dag med jobb mot kvällen men först ska jag ta tag i lite tvätt och klippa gräset när daggen torkat upp. Ja det är lite andra hushålls sysslor nu när man bor i hus annat mot när man bodde i lägenheten ;-) Mycket som skall förberedas inför höst och vinter även ute i trädgården. Rosenbuskar skall klippas och blommor kapas ner till grunden, städa av verandor, organisera upp i garaget så vi får in utemöbler och studsmattan m.m. 
Det tar aldrig slut Haha.
 
Hoppas ni får en fin tisdag! 
♥♥♥