Alla hjärtans dag

Vi hade en toppenkväll igår. Middag på Holliday och sedan mötte vi upp Daniel & Stina för att se premiären av Fifty Shades of Grey. Wow vilken film! Den översteg mina förväntningar faktiskt. Har ju läst boken och trodde inte att filmen skulle vara så bra, men den teorin motbevisades! Se den! Jag vill se den igen. 
 Efter bion tog vi oss hem och njöt av ensamheten och att vi var barnfria för en gångsskull ♥
Idag kommer våra småhjärtan hem efter en natt med farbror och vi ska ha en mysig kväll med Mello och kärleksmums jag tänker baka, sen kommer även min mor förbi och gör oss sällskap ikväll. 
 
Hoppas ni alla får en fin Alla hjärtans Dag och visa era respektive, barn och familj lite extra kärlek just denna klychiga dag ;) 
♥Kram♥

Biopremiär För Fifty Shades of Grey

Alltså ni kan inte ana hur mycket jag längtat till att denna bok skulle komma ut på bio! Jag har läst två delar av böckerna och är nu inne på min tredje! Jag älskar boken, berättelsen, beskrivningen av de smaskiga detaljerna. Haha. Det är nog den absolut bästa bok jag läst faktiskt :) 
Igår var det alltså världspremiär i Tyskland och idag biopremiär i Sverige. Den har fått jättebra recensioner och skall enligt min systerdotter vara den bästa film hon någonsin sett!
Ikväll väntar en härlig middag och bio med bästa mannen och vi firar alltså våran alla hjärtans dag lite tidigare ♥
 
 
Happy Friday alla vänner ♥

Onsdag blev plötsligt torsdag

Otroligt vad fort veckorna går! Redan torsdag och imorgon börjar helgen om igen :) Idag vaknade vi upp till en blåsig och mulen dag och det ser inte ut att vilja spricka upp och inget väderprognosen heller verkar lova. Tråkigt. Idag blir det till att sitta framför datorskärmen och söka jobb och rapportera arbetsförmedlingen om alla 30 talet jobb jag sökt under januari månad. Roligare aktivitet kan man ju ha. Ja nån tvätt måste köras igång också ;) Med andra ord finns det alltid något att göra...
 
Först tänker jag ta en liten sovmorgon nu när barnen gått till skolan. Är så trött att det svider i ögonen så nån timme till kommer göra susen för resten av dagen. 
 
 
God morgon! 

Å så nu vänliga veckan

Ja alltså kom igen det här med "vänliga veckan", "kokosbollens dag", "kanelbullens dag", "smoothiens dag", "alla hjärtans dag" du kan såväl nämna en drös till dagar att fira. Jag vet inte vad jag ska säga annat än att jag tycker detta går till överdrift och endast är ett lockbete till att människor skall spendera pengar på massa påhittade dagar! Nu senast ut "vänliga veckan"...
Våra barn kom hem och berättar att det är vänliga veckan, ja visst jo men är det inte ALLTID vänliga veckan? frågar jag barnen. Man ska väl alltid sträva efter att vara vänlig mot alla som förtjänar det? Kärlek visar man väl alltid sin partner varje dag varför ha en bestämd dag el vecka på året? Men visst att man kan tänka på det lite extra just vissa dagar men det gör man väl ändå för att man vill och inte för att media och affischer säger det, eller? 
 
Nä tycker detta börjar gå lite till överdrift även om jag kan erkänna att jag visar min man extra mycket kärlek eller uppskattning på alla ♥ dag eller bjuder på semlor när fettisdagen infinner sig ;) 
Gör detta till vardag istället. Ha som mål att alltid vara tacksam och visa varandra uppskattning för det man gör och sliter för, var vänlig mot alla och du blir en sån mycket bättre människa! 
Mer kärlek till folket ♥

Plusgrader

Godmorgon onsdag! Vackert morgonväder och plusgrader. Får en liiiiten liten känsla av vår i luften här i huvudstaden och jag känner mig gladare på något underligt vis :) Det är ju ljusare på morgon och även eftermiddagarna. 
Idag är det en sån där jag-gör-vad-jag-känner-för dag.
Tänkte nog ta en lång promenad före lunch om jag orkar masa mig upp ur min sköna soffa ;) 
För övrigt så ser min vardag ut som så att jag är arbetssökande och letar nytt jobb för fulla muggar! I långa loppet är det tradigt och bara gå hemma om dagarna även om jag får en del gjort, för jag kan inte gå hemma och inte göra någonting då blir jag ju knasig tillslut. Jag är en energisk person som behöver sysselsätta mig annars blir jag deppig. I förra veckan var jag på en arbetsintervju och i slutet på denna vecka skulle jag få svar! Lite nervöst e det nu. Intervjun gick jättebra och det kändes som om de ville ha mig, men vågar inte hoppas. 
 
Kan bara be om att änglarna är med mig och skänker mig ljus och hopp ♥
 
Nu kurrar det i magen så dags att duka fram frukost. Gomorgon alla fina.

Vänner betyder allt

Ja vad vore livet utan vänner!? Vänner kan man ha många av men nu syftar jag på vänner i vått och torrt. Jag har alltid sagt att min familj och vänner är min största passion i livet. De är lika viktiga som mat sömn och överlevnad. Ja så är det. De gör mig glad, lyckligt lottad som har så fina själar omkring mig. De senaste åren har vissa av våra gemensamma och även de nya vännerna jag lärt känna genom utbildningen blivit mer betydelsefulla. Jag lägger inte ner onödig energi på dem som själva inte visar engagemang tillbaka. Vissa har alltså klivit av tåget och de visar också sitt rätta jag. Jag har alltid varit den som ordnat träffar, visat min omtanke genom att ofta höra av mig, funnits där när de behövt en osv. När det plötsligt är så att jag legat på is och inte orkat vara den som alla är vana vid "Annika hör alltid av sig" så är det tyst? Nä det är slut på det. Nu får andra visa mig uppskattning tycker jag. Med andra ord är jag väldigt tacksam för de fina jag har i mitt liv just nu och ni vet vilka ni är!  
♥♥♥