Inget internet

Jo då var det just det här med hus, ska tv och nätverk fungera så måste man ha boxar och internet som funkar ;-) När vi bodde i lägenheten var det ju bara att stoppa in kabeln till uttaget så fanns lixom kanalerna på tv:n där, men inte nu längre. Jag och teknikprylar är inte kompisar direkt. Till helgen hoppas jag att nätet ska komma igång och överlåter detta till maken. 
Vill ju kunna ladda upp bilder i blogginläggen från datorn.
 
Kom just hem från jobbet till ännu en nytänd brasa, vilken lyx! Trivs så himla bra att jag inte ens vill lämna hemmet. Det är väl ett ganska bra betyg va? Haha. 
 
Imorgon blir det återigen uppackning av kartonger och en tur till RUSTA och för att se om mina gardiner kommit in? Köpte ett par snygga öljettlängder i skirmaterial de påminner om lin men det är i polyester. De släpper in ljuset men ändå känns de tjocka och faller ner snyggt till golvet och skrynklar inte. Det saknas alltså en längd att ha i köket då vi har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vill jag att det är likadana gardiner! Emilia har fått likadana men i lila.
 
Det är så kul och inreda här hemma just nu...jag fullkomligen stortrivs med det åhhhh.
Idag har vi äntligen städat ur och tömt de sista sakerna i lägenheten. Adjö och goodbye till det så skönt och inte ha den stressen hängandes mer över sig. Puh. Tack snälla mammis för hjälpen!  
 
Kram till er som kikar in 

Vi har flyttat!

God kväll i stugorna alla finisar.
Vi lever men jag känner mig mer död än levande efter denna renovering och flytthistoria :-D Men lycklig över mitt hus det är jag ;-) Det har blivit så fint att ni inte kan ana, sån stor skillnad att de förra ägarna aldrig skulle känna igen sig om de kom hit idag...
 Allt känns nytt & fräscht.
Just nu bor vi alltså då i ett enda kaos av flyttkartonger efter helgens flytt. Känns som om vi aldrig blir klara, men jag har alltid så bråttom när det gäller sånt här vill få allt klart på momangen haha omöjligt jag vet och
så t y p i s k t mig! 
 
Annars mår vi bra! Den senaste tiden har vår vardag kretsat kring renovering, packning och flytt såklart. Har faktiskt knappt hunnit prata eller träffat våra vänner så mycket vilket känts tomt, men snart kan vi äntligen bjuda hem dem till vårt nya hem för mysiga middagar framöver. Självklart har bloggen varit bortprioriterad ett tag men jag har verkligen saknat bloggandet och er. När jag haft en gnutta tid har jag kikat in lite snabbt till er favoriter men tyvärr inte hunnit kommentera som jag alltid annars gör, men tiden har inte riktigt räckt till :-( 
 
Vi hann i princip klart med hela renoveringen invändigt, förutom lägga golvet i Melvins rum. Det sista rycket gör vi i helgen annars blir det nog aldrig av! 
 
Att flytta är ett helvete tycker jag! Så för min del var detta vår sista flytt för lång tid framöver, vill inte ens höra ordet "flytt" igen jag kräks! 
I skrivande stund sitter jag nu med filt i soffan framför brasan och njuter av sprakande ved och eldflammor, riktigt rogivande att se på faktiskt.
 
Foton på resultatet kommer så fort jag fått lite ordning på torpet! 
 
Tillsvidare bjuder jag på en bild av det nya köksbordet & sovrumslampan vi inhandlat på Mio. 
Nu väntar en kopp te innan jag ska krama man & kudde.
 
Hur mår ni?
 
Kram 

Renovering pågår!

Gokväll alla finisar!
Ojojoj ja gissa vad vi pysslar med just nu? Renoveringen av vårt hus förståss! Vi har jobbat var lediga tid vi kunnat komma åt och just nu finns inte mycket tid till övers för annat. Vi jobbar intensivt kan man säga :-D
Det är ju tur att man har en familj som ställer upp och tar hand om barnen nu när vi inte kaan klona oss själva. De är guld värda!
Fint blir det i huset och jag längtar så efter att det ska bli klart innan flytten som bär av den 23 februari.
 
Här bjussar jag på lite bilder under renoveringens förlopp och mycket har hänt sedan dessa bilder togs i helgen, men "före" och "efter" bilder kommer när allt är helt klart! Här kan ni få en liten inblick om hur det såg ut när vi precis börjat ;-) Tänkte att det vore roligare och se den hela omvandlingen på en gång? Annars glömmer man väl hur det såg ut i början?
Just nu har vi haft målare som målat alla innertaken vita istället för dessa träfärgade, och det är så stor skillnad! Vi är så sjukt nöjda att vi lejde bort det projektet, det var värt pengarna. Nu slipper vi stressen kring det iaf. Allt annat gör vi ju själva.
Detta blir vårt blivande "mastebedroom" med ingång till badrummet...
Detta kommer bli Emilias rum...
Här ser ni en del av vårt vardagsrum och kaminen som numera står skyddad under plast och papp...
 
Resten av huset visar jag när jag har bilder på dessa. Nu ska jag sjunka ner i soffan tillsammans med mannen och en kopp capuccino.
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
 
Kram ♥