Renovering pågår!

Gokväll alla finisar!
Ojojoj ja gissa vad vi pysslar med just nu? Renoveringen av vårt hus förståss! Vi har jobbat var lediga tid vi kunnat komma åt och just nu finns inte mycket tid till övers för annat. Vi jobbar intensivt kan man säga :-D
Det är ju tur att man har en familj som ställer upp och tar hand om barnen nu när vi inte kaan klona oss själva. De är guld värda!
Fint blir det i huset och jag längtar så efter att det ska bli klart innan flytten som bär av den 23 februari.
 
Här bjussar jag på lite bilder under renoveringens förlopp och mycket har hänt sedan dessa bilder togs i helgen, men "före" och "efter" bilder kommer när allt är helt klart! Här kan ni få en liten inblick om hur det såg ut när vi precis börjat ;-) Tänkte att det vore roligare och se den hela omvandlingen på en gång? Annars glömmer man väl hur det såg ut i början?
Just nu har vi haft målare som målat alla innertaken vita istället för dessa träfärgade, och det är så stor skillnad! Vi är så sjukt nöjda att vi lejde bort det projektet, det var värt pengarna. Nu slipper vi stressen kring det iaf. Allt annat gör vi ju själva.
Detta blir vårt blivande "mastebedroom" med ingång till badrummet...
Detta kommer bli Emilias rum...
Här ser ni en del av vårt vardagsrum och kaminen som numera står skyddad under plast och papp...
 
Resten av huset visar jag när jag har bilder på dessa. Nu ska jag sjunka ner i soffan tillsammans med mannen och en kopp capuccino.
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
 
Kram ♥


 yasmine modell mamma och fru

ja det är hemskt konstigt bara att man är så van.
det är en form av analcancer som är besläktad med hudcancer , dock en aggresiv variant.
får se hur det går och när man ska prova och starta igång med cellgifterna igen.
skickar en stor lördagskraam



URL: http://www.yasminegill.blogg.se



 Jouline♡

Hej vännen! Åh så roligt att ni snart flyttar in i nya huset :) ska bli så himla kul och se sen när ni fått ordning, hoppas du lägger ut massa bilder då! Tack snälla för din omtanke ang min hunds bortgång, det var bland det värsta jag varit med om :( Tilda var gammal men hon hade också cancer vad vi tror och vi ville inte att hon skulle lida så vi valde att ta bort henne. De gick så himla fort, var inte alls med på att ta bort henne den dagen då hon väl gick bort. Men något hände samma dag hon gick bort.. inuti hennes kropp gick något sönder och hela hennes mage fylldes med "vätska". Vi vet inte var det var och det var ingen ide att operera henne tyckte jag för hon var nästan 11 år gammal. Så då valde vi att ta bort henne. Veterinären trodde att mjälten hade spruckit eller att något annat gått sönder och buken fyllts med blod.. usch! :( så ja.. det blev en bortgång som ingen hade räknat med. kram kram



URL: http://stylebyjouline.blogg.se



 Mirre

Hej där, länge sedan, hur går det för er



URL: http://myflowergirl.blogg.se






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?