ByggareBob helg

Å så var denna helg till enda. Förskräckligt vad dagarna svischar förbi. I helgen har vi haft ett riktigt härligt vårväder med sol men det har varit rätt kallt ändå. Barnen har varit ute en sväng i skogen med pappa och utforskat området, kom hem glada och fulla av energi. Alla kläder var dock genomvåta så roligt kan man nog tro att de haft :-) Själv har jag tagit mig i form av "egen tid" och inhandlat gardinerna som saknades till köket som nu har kommit in på RUSTA. Köpte en vedkorg att förvara veden inomhus bredvid brasan från Eurostore
Idag har vi pysslat i hallen, skruvat ihop garderob och skoskåp från IKEA. Vi har fått upp lite tavlor och annat smått. Nu börjar det se ut som ett hem! 
 
Under eftermiddagen fick vi ett litet fika besök av vännerna på granngatan som just kommit hem från Dalarna. Skönt med lite avbrott i röran här hemma. 
 
Imorgon är det ny jobbvecka och Emilia börjar skolan igen efter att hon haft en lugn veckas sportlovs ledigt. Nu blir det lite hänga tvätt och mys med mannen i soffan framför en film. Nu funkar tv och internet, äntligen! 
 
Kram 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?