Summering av vår sommar och semester

 
Gokväll alla godingar! Jisses, det var länge sedan jag uppdaterade här nu. Vet inte var jag ska börja berätta? Vi har hunnit med massor denna sommar och kan säga att utan dessa 11 veckor jag haft sommarlov hade vi aldrig blivit klara med de projekt som vi satte upp! Känns väldigt skönt och är megastolt över denna sommar och allt vi åstadkommit. Vädret har varit fantastiskt trots gula och torra gräsmattor, men vad är en sommar utan sol & bad?
Det har helt enkelt varit en SUPERSOMMAR!

Vi har först och främst fixat en del på huset och det har väl tagit upp halva tiden av sommaren sedan maj. Det var dags att måla om huset och slipa upp verandan på framsidan som var stickig och fnasig och mörk av gammal olja. Från ett förskräckligt blått hus har det blivit till ett grått med vita knutar. Så snyggt! 
 
 Vi har också varit på semester i Finland och Polen och träffat båda släkterna. Vi var bl.a. på bröllop i Polen då min kusins dotter skulle gifta sig. Har inte träffat mina kusiner och övrig släkt på minst 15 år, så det har varit underbart kul och återförenas tillsammans med min familj de aldrig träffat. Glad att våra barn fått se mina rötter. Efter fem dagar i min hemstad Stettin åkte vi vidare till polska kusten och turistorten Sopot för några dagars solsemester. Där mötte vi även upp våra vänner och deras barn för härligt umgänge resterande dar innan vi återvände hem till Sverige igen. Det var en upplevelse att se Polen ha så fina stränder och turistigt, inte riktigt vad jag är van vid, men blev positivt överraskad. Kan varmt rekommendera solsemester till Sopot för alla barnfamiljer. Prisvärt, billigt och riktigt bra!  
 
Nu har skolan dragit igång igen och denna termin ser ut att bli tuff men betydligt roligare eftersom man nu förstår vad det är man lärt sig. Vi bygger vidare de kunskaper jag nu sugit åt mig inom ekonomi och redovisning. Praktik väntas i november så det ser jag också fram emot. Kan knappt förstå att jag är klar till jul! Tiden har gått så fort :)
 
Sommaren börjar lida mot sitt slut det känns i morgonluften, men ännu finns det några fina varma dar kvar att njuta av så ha det bäst!
 
Hur har ni haft det i sommar? 
KRAM


 mammansprinsessor

Ja den här sommaren har ju varit helt fantastisk,vill inte att sen ska ta slut,kramarURL: http://mammansprinsessor.blogg.se/ Käthes Mode

Låter toppen!URL: http://www.kathe.nu yasmine mamma till dennis

tack snälla den lyckliga fadern är en norsk kille.
blir en liten tös denna gång så dennis är super glad att få bli storebror.
Nu ska jag mysa i soffan så trött efter dagens kalas
kraamURL: http://www.yasminegill.blogg.se


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?