Lite nytt till barnens garderober

KappAhl är helt klart favoritbutiken när det gäller shopping till barnen i nuläget. De har så mycket fräcka, snygga, propra, och inte så pluttinuttiga plagg för de lite större barnen. Emilia särskilt vill ju gärna klä sig tjejigt-ungdomligt. Det här med att "vara en i gänget" "klä sig efter modet" är dunderviktigt tydligen :) Melvin har också börjat ha åsikter om vad han vill ha på sig, ibland blir det jordens krig om vad han får ha och inte ha på sig. Inte så lätt alla gånger. Och ibland måste man ju rycka in och hjälpa & vägleda.
Är väldigt glad att våra kids har egna viljor och smak trots allt 
 
Idag shoppade jag lite nytt till deras garderober som måste fyllas på. De har vuxit ur i princip det mesta. Poff sa det bara efter sommaren, och så plötsligt var plaggen för korta i både armar och ben!
 KappAhl har 3 för 2 nu! Jag sparade flera hundra på att handla allt där idag, så passa på är mitt tips erbjudandet gäller bara fram tom 27/10.
 
 
Dessa kläder inhandlade jag till barnen idag, väldigt fina i verkligheten. Bilderna gör sig inte riktigt rättvisa, tänker då särskilt tjejkläderna. Barnen är supernöjda! Tja man har väl smak ;)
 
Nu blir det mys med mannen i soffan innan det är dags att tänka på refrängen.

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?