Husvisning & renovering

I natt var i n g e n bra natt. Melvin väckte oss med läskiga mardrömmar och ville sova mellan oss. Han bökade runt ett bra tag innan han somnade om, och ingen av oss sov något vidare resten av den natten. Idag känner jag bara "gäsp" kill me! 
I helgen har vi renoverat lilla toaletten, vi tyckte att den behövde sig en "makover" och inte minst inför en kommande visning framöver! Alla väggar blev vita & en blommig fondtapet bakom toan gjorde det lite extra fint! 

Förresten, igår var vi på husvisning, och jag är kär! På riktigt helt upp i öronen kär i detta radhus! Huset hade charm, rymd, härliga rum, fönster, två trädeckade altaner, inredningen ok och fina färgval. Tomten är dock ganska liten men tillräcklig för oss. Barnen får iaf. plats med en studsmatta och vi kan sitta och grilla på altanen :-D Huset är relativt nytt och byggt 2003/2004.
MEN...
Tyvärr verkar maken tveka på området och att det ligger intill en 70:io väg visserligen med bullerplank emellan & ca en 100 m ifrån huset, men han oroas ändå av ev. buller från vägen och avgaser som släpps ut. Så vi får se hur det blir med huset. Jag har försökt ringa och få tag i lite information hos kommunen och trafikverket om uppgifter över trafiken och vägen där, men inte riktigt lyckats få tag i de personerna som sitter på info.
I eftermiddag är det en till visning på samma hus & vi tänkte gå kika igen och jag får väl dregla lite till ;-)
Vill ni se huset? Kika in→Här
 ♥


 Nikita

Vad fint huset såg ut , förstår att du är kär .

Alltså vilka jävulska prisskillnader de är i Sthlm å Norrland , där är 3 mille Inge konstigt
Och här uppe finns det få hus för så mkt :-)



URL: http://Nikital.blogg.se



 Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Bara it-media från gymnasiet och sedan erfarenhet från enklare koordinering i tidigare tjänst, men arbetsmarknaden och möjligheterna är helt andra här i Norge än i Sverige, det var därför jag flyttade hit från början, du får jobb här som kräver utbildning hemma och som skoltrött 19-åring hade jag ingen lust att plugga mer så pengar och erfarenhet lockade mer :D

Kram



URL: http://madeleines.se



 Mamma till William och Wilma

God förmiddag snäckan.
Här var det samma i söndags till i måndags med min stora med mardrömar så han fick sova mellan oss men det gick jätte bbra..Ha en gin sen sommar dag.kram kram



URL: http://blondis81.blogg.se



 AnnaMalin

Sååå fint huset såg ut, förstår att du är kär ändå!!



URL: http://annamalinsrum.blogg.se



 Maria - mamma till Liam ☆

åh vad jobbigt med mardrömmar! hoppas han får sova ostört den här natten



URL: http://fashionstars.blogg.se






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?