Ett kärt möte...

I lördags hade vi anordnat en härlig middag då våra efterlängtade gäster Laura & Entesar äntligen kom som två solstrålar & förgyllde vår lördag! Tänk att vi återförenades och höll våra löften om att ses igen? :-)
 
Emilia hade pratat om denna träff länge och hon hade sett fram emot att få träffa Laura särskilt eftersom de kom varandra nära under semestern. Det blev mycket prat och många härliga samtalsämnen under kvällen. Att få prata "minnen" och se tillbaka på foton från resan (Turkiet) var nog en stund där jag smått nästan blev våt i ögat. Det gör mig så glad i att vi upplevt så många fina stunder under denna resas gång och hem i bagaget flera nyfunna vänner r i k a r e som betyder så mycket, förhoppningsvis för livet!
 
En vacker rosbukett från två vackra s j ä l a r...tusen tack ♥


 Marie - Labradorägare & Fototoka

Ohhh vad roligt att de kom och hälsade på =D, så roligt att fått två nya så bra vänner =D



URL: http://myflowergirl.blogg.se



 Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Att man inte blir sedda på som norskar? Svenskar är alltid svenskar och trots att det är så nära så är vi ju utlänningar och inte lika "safe" som norrmännen eller någon som är tillsammans/gift med en norrman - det är lite sådär "åh ja, ni är svenskar ja..." ibland, tyvärr :)

Kramar

Svar: Gud så trists verkligen...hoppas ni ändå finner ett bra val i slutändan. Kram
Lyckligmamma



URL: http://madeleines.se






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?