Skitmorgon rent ut sagt!

God morgon. Det blev en stressig och grinig morgon i vårt hus. Väckte trötta gråtande barn, tjafs om det ena och det andra och allt blev bara helt fel! Väl på förskolan upptäcker jag att mobilen inte är med å fick åka hem igen för den kan jag deffinitivt inte vara utan. Blev s å k l a r t försenad till jobbet på köpet. Gaah. Sånna här morgnar kan jag lika gärna vara utan. Fy sjutton. Nu är jag på plats iaf.
 
Kan berätta att ingen lagt något bud på radhuset ännu som vi tittat på. Vi är fortfarande intresserade MEN osäkra med tanke på den stora vägen intill. Känns så surt eftersom huset är en ren familjeidyll, i huset skulle vi trivas som fiskarna i havet, men är det värt och riskera hälsan i framtiden å kanske riskera & flytta ännu en gång för att man inte tänkte igenom ordentligt? Huset kostar ju en hel del ändå, inte bara och köpa. Vi vill ju heller inte göra en dålig affär! Vi har rådfrågat en annan oberoende mäklare om huset och hon tyckte att vi inte skulle betala det priset de begär för objektet utan ha lite is i magen och se vad som händer. De husen längs med vägen är också svårsålda tydligen :-( alltså är det flera aspekter att ta hänsyn till.
Vi lyssnar till hennes råd och lägger oss lite i bakgrunden. 
Igår kom det ut ett nytt objekt som vi också är v ä l d i g t nyfikna på. Maken ska ringa mäklaren under dagen och fråga om en förhandsvisning är möjlig?! Håll tummarna för oss nu. 
Vill ni se huset kika in→Här 
Maken tycker detta hus känns helt perfekt för oss och tomten är ju perfekt! Ja vi får se vad framtiden har för planer för oss. Vi är på hugget iaf. ;-D
 
Nu är det dags att rulla igång denna förmiddag! Vill ni så syns vi ikväll ♥


 ♥ Marie - Fototokan

Ohhh vilket fint hus, men gullp så mycket det kostar, hehe skulle vi aldrig ha råd med =D

Jaman ska gå på magkänskan, kanske störs inte ni av vägen eller så skulle ni just göra det

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?