Grodjakt på stranden...

Vilken mysig dag vi haft. Barnen har badat & lekt och vi har ätit lunch på picknickfilten. Vi gick även upp i skogen och plockade blåbär. Det finns hur mycket som helst men de äckliga blodsugarna tog nästan kol på mig och ungarna (myggen) så vi gav upp efter en bytta. Det räcker ju till en smulpaj iaf. :-) Skitmygg!
 
 Barnen hittade till sin förtjusning små små minigrodor på stranden/ängen intill ett litet träsk och de fångade några i en hink och trodde att dessa skulle få flytta hem till oss "no way" men efter att jag förklarat för dem att de inte överlever en hemmiljö så förstod dem och sprang ner till träsket och släppte ner grodorna igen. Gullungar! 
 
Det kändes bra och komma iväg idag även om maken inte kunde följa med. Barnen blir ju så glada när de får göra r o l i g a saker, därav minimeras tjafs, gnäll och rastlöshet och annat trams som tyvärr är "vardagsmat" nu när förskola/skolan inte är aktuell. Det är ju en helt annan sak att bli aktiverad på förskolan och hemma.
 
Hoppas solen lyst på er också!


 thinki.se

Elliot har tappat sin första tand nu. Nere. Fram. Han är me' tandlös. Gulligt.



URL: http://www.thinki.se/wp



 Nikita

Jag är så less på allt felande me blogg.se! Har skrivit säkert 5-6 mail till deras "feedback" de senaste dagarna !! Hoppas dem rättar till allt snart !!



URL: http://Nikital.blogg.se






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?