En söndag i början av juli

Nu närmar sig även denna vecka mot sitt slut. Det är dags att vända blad och börja ett nytt kapitel denna juli.
Juli och det borde vara sommar? Jag vägrar ge upp hoppet om värmebölja, men jag kan inte låta bli och känna mig smått stressad när man vet att hösten väntar runt hörnet om två månader. Gahh. 
kom igen nu då, SOMMAR!
 
Idag har dagen mest bjudit på rensning bland barnens kläder, mycket som är urvuxet och behöver skänkas bort och nytt måste köpas in. Sagt och gjort Sussi med familj kom över och hämtade pappkassen :-) skönt då blev vi av med den! Melvin har varit på kalas hos en kompis och sen har han hjälpt mamma i köket. 
Köttyxan var väldigt spännande och banka kött var väldigt roligt när man är f e m år. Att känna och klämma på allt är som ett måste i köket, observera hans handavtryck i ströbrödet Haha.
Skinksnitzlarna blev väldigt saftiga och goda tack vare vår lilla hjälpreda ♥
 
Rabarberna i kylen behövde användas innan dem sloknar & valde därför att göra en smulpaj av dem åt hela familjen, så här har vi minsann mumsat.
Nu är de dags att inta soffläge framför sista EM matchen ikväll men jag ska kika in på era bloggar och se hur er helg varit undertiden ;-) 
 
Kram mina därute ♥


 sandra - mamma till WIlmer och Joline

Svar: Ja, visst är det. Underbart, så härlig stämning och alla är glada :)
Hoppas ni haft en bra helg, låter som så iaf :)

Kram



URL: http://sandrasblogg.se



 Petra

Söt liten hjälpreda du har ;)



URL: http://mammansprinsessor.blogg.se



 Marie - En småländsk dalkulla ♡

Ohh så gottit och mysigt ni haft det. Samt skönt att rensa undan, har vi med gjort i helgen en hel del. Kikade också bloggar och kombo med bloggar haha.



URL: http://myflowergirl.blogg.se



 Jonna Mamma till Wilja

Nej usch bad hemskt de låter när du skriver höst om 2 månader... Brukar längta lite efter höst mys och ljus och så, men njaa, sommaren har ju inte ens kommit ännu.. Ja visst är hon snäll!!! JA lyx! man måste unna sig ibalnd. super viktigt :) KRAM och guud va god den ser ut!



URL: http://blogg.mama.nu/jonnahansson






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?