Farväl lilla mamma, svärmor och farmor

Vilken dag! Ja vad säger man efter en dag med sorg & tårar? Avskedet var vackert och otrolig tungt. Vi hade inte kunnat göra detta avsked vackrare än det var. Den borgerliga officienten Per-Arne höll ett underbart tal om henne och sjöng de två låtar vi valt som betydde mycket för henne med Monica Zetterlund och Lill Lindfors.
Vi är så otroligt rörda av alla otroligt fina själar som kom för att ta farväl av Asta idag, era tal och erat engagemang värmer om våra hjärtan.
Vi fyllde kapellet och var säkert runt 100 personer. Det säger nog ganska mycket om vem hon var och vad hon betydde för oss alla. En otroligt vacker ängel har lämnat oss ♥
Det känns otroligt overkligt att den här dagen är över, allt blir plötsligt så definitivt! Vad händer nu?
Nu ska vi finna ett sätt att gå vidare utan henne vid vår sida även om jag tror att hon ser oss från ovan någonstans bortom horisonten.
 
Vi avslutade kvällen med en god bit mat på en fin restaurang inne i stan. I sällskapet hade vi den finska släkten med oss som är här på kortbesök. Det kändes ovant och umgås tillsammans u t a n Asta som mer än gärna hade velat vara en av oss kring bordet. När vi åkte hem lös regnbågen ovanför oss, jag är säker på att hon ville säga oss något, säkert något lyckligt trots allt ♥


 Marie

Kraaamar



URL: http://myflowergirl.blogg.se



 Therese Nilsson

Vilket vackert avsked. Vilka vackra blommor! Många kramar till hela familjen från mig o Tiindra!



URL: http://tindraochtuss.blogspot.com



 thinki.se

Vacker kista <3



URL: http://www.thinki.se/wp






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?