Ett kärt möte

En vecka har gått och hela familjen är nu samlad. Flygresan hem för Emilia har gått bra och backar vi en vecka bakåt så blir summasumarum en nöjd tjej med sin lilla singeltripp till släkten, och det trots den enorma hemlängtan hon hade. 
Känns bra för mammahjärtat att ha sina ungar under mina vingar :-)
 
Igår jobbade jag en sväng och efter det åkte vi ut till min syster med familj i Åkersberga och mamma hängde också med. Vi sov kvar då de bor en bra bit ifrån oss och ett steg närmre flygplatsen vi skulle hämta Emilia på. Det var lika bra eftersom klockan snabbt drog iväg när man har trevligt. Kvällen blev himla mysig med grillning och gos med syskonbarnen.
Jag har gosat bebis i massor :-D 
För er som undrar hur vår barnfria kväll i fredags var, kan jag berätta att den blev hur lyckad som helst och maten smakade gudomligt! Vårat sällskapspar blev pricken över iet för en fulländad kväll. Strax efter midnatt var vi hemma mätta och belåtna lagom att avsluta kvällen med lite härlig ensamhet...
 
 Här fortsätter kvällen hemma i sin lugna anda. Imorgon påbörjar vi en ny jobbvecka och om två veckor är det äntligen dags för långsemester. Vi räknar nedåt & det ska bli så skönt!
 ♥


 Marie

Ohh vilken härlig helg och skönt att ha tösen hemma igen. Ohh vilken fiiiin labbe =D

Svar: Ja visst är han söt "Emil" syrrans labbe. De tyckte Belman var fin och särskilt den ovanliga färgen han har! :-)
Lyckligmamma



URL: http://myflowergirl.blogg.se



 Marie ♡

Ohh så gulligt, hälsa dem så gott =D



URL: http://myflowergirl.blogg.se



 thinki.se

Alltid skönt att ses igen. Blir juh typ samma för oss när vi åker i väg...



URL: http://www.thinki.se/wp






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?