Turkiet here we Come...

Nu har vi äntligen landat här i underbara Turkiet och Alanya.
Resan gick bra och barnen har skött sig över förväntan så duktiga ungar vi har, men resan hit blev bedrövligt lång iom. att vi flög kväll och bussresan från Antalya till hotellet här i Alanya tog ca 3 timmar. Det blev en sen natt & vi kom inte i sängs först 03:00 så lagom mör är man allt lite.
Dagen hittills har därför endast bestått av sol och bad för det är ungefär det man orkat med i denna värme ;-) Det är otroligt varmt och skönt ca 35 grader idag. Det lär ta ett tag innan man vänjer sig vid värmen *puh* Just nu ligger vi på hotellrummet nyduschade och en liten son har somnat på pappas mage efter att han mer eller mindre bott i poolen. Barnen har lärt sig nästan dyka från kanten, hoppa rätt ut i vattnet, åkt rutchekana själv, ja det är några saker de inte vågat göra tidigare. Så om Melvin inte lärt sig simma på dessa två veckor blir jag riktigt förvånad? Vår lilla tuffing :-D 
 
 För övrigt efter en halv dag kan jag säga att maten är utsökt och smakar bra med mycket att välja på ur buffén. Eftersom vi valde All inclusive hotel så är det bara att äta och dricka när vi vill, hur skönt som helst när man reser med barn! Hotellet är bra och rummen helt okej även om det finns lite skavanker här och där när det gäller en kräsen Annika, men det finns så många bra saker med hotellet att det väger upp det och många hotellgäster verkar riktigt nöjda! Inte nog med detta så av alla platser i världen lyckas v i hamna på samma hotel som Idol deltagaren Moa Lignell! Gissa om Emilia vart glad? Hon har stått och pratat med henne titt som tätt under dagen. Lyckades få till ett foto också :-)
 
Detta inlägg blev långt men ni förstår nog hur bra vi har det va? Så o t r o l i g t perfect! 
Nu har vi vilat och det är dags att förbereda oss för lite middag och strandpromenad. Vi får väl se vad vi orkar med resten av dagen och kvällen...
 
Puss & Kram på er alla där hemma!
♥ 


 Therese

Halla! Åhhh vad mysigt ni ser ut att ha! Å du har så söta barn Annika:) kram till er alla!



URL: http://tindraochtuss.blogspot.com



 Nikita

Åh så härligt de ser ut !
Men du heter hon inte "lingell" ? Haha elr är ja ute å cyklar

Svar: Haha jo så kan det vara bara jag som blandat ihop efternamnen kanske, men detvvar iaf hon vi träffade :-D
Lyckligmamma



URL: http://Nikital.blogg.se



 FruSofie

Men åh exakt detta hotellet bodde jag och min Man på för 6 år sedan, var såå nöjda och älskade deras tomatsoppa med ost så mycket minns jag.
Så härligt!! En strand som vi åkte till några gånger som var väldigt fin är Palm Beach, dem hade gratis taxibussar som kunde hämta och lämna på hotellet =)

Kram



URL: http://frusofie.se






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?