Porslin från "Matteus"

För inte så länge sedan fick jag nys om denna porslinservis "Matteus". Jag är frälst!
Jag fann den inne i en inredningsbutik och blev frälst. Den finns i flera olika kulörer och om man så vill kan man blanda mattallrikar och ansietter i två färger på bordet vid fina middagar etc. så snyggt! Det negativa är nog prislappen :-( Servisen är väldigt d y r och har man inte en fet pluska så lär det ta tid innan man har fått ihop en komplett servis! Jag funderar dock starkt på att börja köpa ett fat i taget var månad tills servisen är min för den är ju bara så fin...
Men så en dag i juni fick vi äntligen den första i samlingen av underbara Johan & Therese i present som Tack för att jag fotat deras bröllop i maj. Kanske en anledning att börja samla?
Uppläggningsfatet är turkos/petrol (min favoritfärg, hur kunde de gissa så rätt?) 40 cm i diameter och idag fick äntligen frukten inviga det!
Jag får en känsla av Edens lustgård när jag ser frukten ;-) 
 
Samlar ni på något porslin?


 susanne

hej vad kul hitta din blogg igen.. De var längesen. Hoppas du har det bra, vad stora barnen har blivit. Har du facebook? Vad gör du nu annars för roligt om dagarna? Kramen

Svar: Åh hej kul att du hittat mig :-) ja jag har FB sök Annika Nur. Det går inte att komma in på din blogg länk? Rätt adress?
Mvh
Lyckligmamma



URL: http://susanneslantliga.se



 Hanna

Det där porslinet är så fint!



URL: http://hannafialotta.blogg.se



 susanne

de var fel adress. det ska vara susanneslantliga.com



URL: http://susanneslantliga.com



 ♡ Mirre - Min vardag i foto

ohh så fin, och ett fat i månaden kan man nog ta råd till



URL: http://myflowergirl.blogg.se



 Anneli

Vi samlar just på matteus :) De är så himla fina. Har bla stora tallrikar och modellen mindre, serveringsfat och så nån skål. Allting har vi fått som födelsedagspresenter, julklapp osv. Väldigt uppskattat :)



URL: http://vardagssaker.blogg.se/






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?