Måndagsmarknad i Alanya

På måndagar här i Obaköy är det marknad längs gatan under tält. Den sträcker sig en bra bit bort. Där säljs det en uppsjö av märkeskopior av kläder, skor, smycken, handgjorda arbeten, leksaker, m.m. 
Ju mer vi tittade desto mer fann vi :-) Det finns en hel del att handla här trots min skepticism när jag kom till Turkiet från början då jag tyckte utbudet verkade en aning ointressant. Björn Borg kalsonger/trosor slank ner i kassen åt hela familjen, två par capribyxor från Bench och Adidas blev mina och passar bra som lyxigare mysbyxor hemma eller som träningsbyxor på gymmet, en vit vct dress från Nike och Arsanal blev Melvins favorit och en hel drös märkeströjor, pikétröjor bla. från Ralph Loren och Dolce Gabbana åt maken. Köpte mig en söt kedja att ha runt fotleden, söta ljuslyktor i vitt och silver med en känsla av Asien att ha hängandes i köksfönstren till hösten...
 
Efter shoppingrundan på marknaden var det dags att mätta hungriga magar, så vi bröt mönstret och åt ute istället för på hotellet, för första gången. Det blev Turkarnas specialité "Döner Kebab" vad är en semester i Turkiet utan att ha ätit äkta kebab? ;-)
Dessutom är det så himla nice att de serverar äkta iskall Coca Cola här något som oftast ersätts av Pepsi i andra länder. Läskande gott!
 
Här kommer lite foton av dagen & en del av det vi handlat idag.
Imorgon blir det att lapa sol med omväxling pool/strand, och Emili & pappa ska flyga Parasailing om det inte blåser hyggligt vilket det s k ö n t nog gjort idag. Mer om morgondagens äventyr får ni veta då. 
 
Kram alla underbara läsare ni är bäst!


 Marie

Ohh vad roligt att gå på marknad =D



URL: http://myflowergirl.blogg.se



 Anneli

Älskar att gå på just marknader när man är utomlands. Va i Hong Kong tidigare i år, där kan vi snacka om marknader!;-)



URL: http://vardagssaker.blogg.se/



 Petra

Låter underbart! Kram på er.



URL:






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?