Grattis Kära lilla pappa

Godagens! Idag vill jag gratulera min lilla pappa och bästa vän som fyller 74 år u n g idag.
Jag och barnen åkte hem till honom en sväng i förmiddags, eftersom att jag börjar jobbet senare i eftermiddag. Han blir alltid så glad för besök, min lilla pappis. Kan inte förstå att han har så många år på nacken redan, han ser definitivt inte ut som en 70 åring! Pigg och spänstig fortfarande. Han har ju tränat Judo som ung och kroppen finns ju kvar där än. Hoppas han får leva många år till och få vara med av våra barns uppväxtår som tonåringar :-)
Du är det finaste jag vet min lilla PAPPA


 Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Perfekt utomlands! Åh så härligt!! Ja, här också i sommar i och för sig, haha :D Kram och tack



URL: http://madeleines.se



 Catrin

Jag brukar lägga i oljan i längderna när jag duschat precis. Eller när jag känner att topparna känns torra eller frissiga. Räcker med endast någon droppe, så den är väldigt dryg! Den är definitivt värd att beställa. Luktar underbart dessutom =)



URL: http://cocobycatrin.blogg.se/



 PATRICIA - mamma till Wilja & Novalie

Tack för dina fina ord :) Som sagt, hade jag inte litat på deras relation eller känt att Nova är så trygg som hon är hade jag inte övervägt det. Man känner sin situation bäst! Och åker jag iväg 3 timmar två gånger i veckan hade jag lika gärna kunnit vara iväg och tränat? förstår inte hysterin...



De är självklart skillnad för mig med första och andra barnet! Med Wilja va allt så nytt, och de va jag som gjorde precis allt med henne när hon va liten. Så sitsen va inte densamma! + att jag själv inte ville då, utan jag ville bara vara hemma.



Jag jobbade på skobutiken NILSONS!

KRAM!



URL: http://mammasangel.blogg.se/



 sarah

Gud vad härliga bilder i headern! har du tagit dom? :)



URL: http://saarahhjanss.blogg.se/






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?